Şener: Meireles'i Trabzonspor'a almam

Trabzonspor başkanı Sadri Şener Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programda önemli açıklamalarda bulundu.

Giriş Tarihi 24 Aralık 2012, 00:00 Güncelleme 24 Aralık 2012, 09:54
Şener: Meireles’i Trabzonspor’a almam

İÇİNDEKİLER

Şener Raul Meireles'in yaptığı hareket için 'Meireles'in saç stiline ve dövmelerine bakınca hakeme o hareketleri yapması doğal. Aldığı cezayı anlarsınız. Portekiz Federasyonu oradan buraya karışacağına kendi işine baksın. Portekiz'de herhalde bunlardan çok ki bu hareketi yapıyor.' ifadelerini kullandı ve Trabzonspor'a bu saç stili ve böyle dövmeleri bir oyuncuyu almayacağı belirtti.

Tecrübeli futbol adamı Burak Yılmaz'ın Avni Aker'de tepki alması üzerine, "Burak atılan maddeleri tasvip etmiyorum ama futbolda böyle tepkilerin olması normal. Burak dediği gibi 5 milyon kazandırdı ancak daha farklı olabilirdi. Sonuçta Burak'ı zorla tutacak değildik. Bize konuştuğu gibi davranmadı." dedi.

Galatasaray ile ilişkilerin artık iyi olmayacağını söyleyen Şener "Galatasaray ile biz dosttuk. Trabzon halkı Galatasaray'ı severdi ancak bundan sonraki yıllarda illişkilerimizin pek de iyi olacağını zannetmiyorum." ifadelerini kullandı.

Şener son olarak Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu için çarpıcı bir yorum yaptı; "Tahkim Kurulu Fenerbahçe'nin yan kuruluşu gibi. Tahkim kurulu belki Meireles'in cezasını düşürebilir. Ayrıca Meireles'e verilen cezanın da artması gerektiğini düşünüyorum."

Trabzonspor başkanı Şener, Aziz Yıldırım ve yöneticilerin Cuma günü yaptığı TFF ziyareti içinse "Mahkemeleri ufak sayan bir federasyonumuz var. Federasyon başkanının Fenerbahçe başkanı ve Şekip Mosturoğlu ile görüşmesi doğru değil. Bu ziyaretin doğru olmadığını düşünüyorum. Çok acı bir şey olarak görüyorum bunu. " değerlendirmesinde bulundu.