Es Es'ten Beşiktaş'a son dakika çelmesi!

Süper Lig'de 7 maçtır yenilgi yüzü görmeyen, son 3 maçını da kazanan Kartal; sahasında konuk ettiği Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2012 Güncelleme 07 Aralık 2012, 22:36
Es Es’ten Beşiktaş’a son dakika çelmesi!

İÇİNDEKİLER

Spor Toto Süper Lig'in 15. hafta maçında Beşiktaş, konuk ettiği Eskişehirspor karşısında 2 - / öne geçmesine rağmen rakibinin 2 golüne engel olamadı ve mücadele 2 - 2 berabere tamamlandı.

Beşiktaş, 6. dakika Holosko ve 65. dakikada da Almeida'nın golleriyle 2 - 0 öne geçti. Konuk Eskişehirspor'a beraberliği getiren golleri ise 82. dakika penaltıdan Necati Ateş ve 90. dakikada da Atdhe Nuhiu kaydetti.

OLCAY MUTLAK GOLÜ KAÇIRDI!
3. dakikada Necip'in ceza alanı içinde sağdan ortasında kaleye yönelen topu, çizgi üstünde Akaminko çıkardı. Oluşan karambolde meşin yuvarlağı altı pasın önünde alan Olcay, kötü bir vuruşla topu üstten auta attı.

HOLOSKO EV SAHİBİ EKİBİ 1-0 ÖNE GEÇİRDİ!
6. dakikada savunmadan atılan ve Diego'dan seken topla buluşan Holosko, ceza alanına girdi. Servet Çetin'den güzel bir hareketle kurtulan Holosko, kaleci Boffin'in müdahalesine rağmen düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0.

HILBERT ÇOK SERT VURDU!
21. dakikada sağ çaprazdan ceza alanına giren Hilbert, yerden sert vurdu ancak meşin yuvarlak yandan auta gitti.

NECATİ'DEN İSABETSİZ BİR VURUŞ!
24. dakikada Erkan'ın sol çaprazdan ortasında, arka direkte topla buluşan Necati'nin etkisiz kafa vuruşu sonrası meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

OLCAY KARŞI KARŞIYA KAÇIRDI!
44. dakikada ani gelişen Beşiktaş atağında, sağdan rakip ceza alanına giren Oğuzhan, daha müsait durumdaki Olcay'ı gördü. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda çok kötü bir vuruş yapan Olcay, meşin yuvarlağı üstten auta attı.

Beşiktaş, mücadelenin ilk yarısını 1-0 önde tamamladı.

DIEGO'NUN VURUŞU ÜSTTEN AUTA ÇIKTI!
61. dakikada Diego'nun kullandığı serbest vuruşta, top üstten auta gitti.

ALMEIDA FARKI 2'YE ÇIKARDI!
65. dakikada sol kanatta rakibinden topu kapan Oğuzhan, rakip savunmanın az adamla yakalandığı anda Almeida'yı gördü. Portekizli oyuncu, ceza alanı önünden bekletmeden ayağının içiyle meşin yuvarlağı filelere göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0.

ALMEIDA ÇOK SERT VURDU!
70. dakikada Almeida, uzak mesafeden kullandığı serbest vuruşta, yerden sert vurdu ancak kaleci Boffin yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

HOLOSKO İYİ VURAMADI!
73. dakikada Beşiktaş yine rakip savunmayı az adamla yakaladı. Bu pozisyonda Hilbert'in sağdan yaptığı ortada ceza alanı içinde Holosko'nun ayak koyduğu top yandan auta gitti.

HOLOSKO VURDU BOFFIN ÇIKARDI!
77. dakikada Oğuzhan'ın pasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Holosko'nun bekletmeden şutunda, kaleci Boffin meşin yuvarlağı çeldi. Savunma daha sonra tehlikeyi uzaklaştırdı.

NECATİ PENALTI'DAN ATTI: 2-1!
82. dakikada Servet'in sağdan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Diego, Necip tarafından düşürülünce, hakem Barış Şimşek penaltı noktasını gösterdi. 83. dakikada penaltı atışını kullanan Necati, meşin yuvarlağı filelere göndererek durumu 2-1 yaptı.

NECATİ'NİN ŞUTU AZ FARKLA AUTA ÇIKTI!
84. dakikada İbrahim Toraman'ın hatasında topu alan Necati, sol çaprazdan düzgün bir vuruş yaptı, ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

SERVET'İN VURUŞU MCGREGOR'DA KALDI!
90. dakikada soldan yapılan ortada ceza alanı içinde topla buluşan Servet'in kafa vuruşunda, kaleci McGregor meşin yuvarlağı kontrol etti.

NUHIU 90+2'DE ATTI: 2-2!
90+2. dakikada Eskişehirspor 2-2 beraberliği yakaladı. Sol çaprazda rakiplerinden kurtulan Nuhiu, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda meşin yuvarlağı yerden filelere göndererek skoru 2-2 yaptı ve karşılaşma bu şekilde sonuçlandı.