Riva'ya Ay Yıldız

TFF Başkanı Demirönen, yeni tesisin adının müjdesini de verdi. Tesisin adı Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Ekim 2012 Güncelleme 12 Ekim 2012, 00:00
Riva’ya Ay Yıldız

İÇİNDEKİLER

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Riva Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin inşası için, mevcut tesislerin yıkımını törenle başlattı. Başkan Yıldırım Demirören, tesislerin yıkım töreninde "Hasan Doğan" müjdesi verdi. Yeni tesisin adı Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri olacak.

TÖRENE BÜYÜK KATILIM VARDI
Riva Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, TFF 1. Başkan Vekili M. Ufuk Özerten, Yönetim Kurulu Üyeleri Edip Eren, Arif Koşar, Cengiz Zülfikaroğlu, Prof. Dr. Mete Düren, Serhat Soysal, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas katıldı.

NİSAN 2014'TE TAMAMLANACAK
Yeni tesis 235 bin metrekare alan içinde olacak ve Nisan 2014'ta tamamlanacak. Bittiğinde Türkiye'nin en modern ve en büyük kamp ve eğitim tesisleri olacak. Tesis ana yay aksanına bağlanmış 6 kütleden oluşacak.

ÇİLE KALMAYACAK!
Tesis yapımı tamamlandıktan sonra tüm milli takım kategorileri çok rahatlayacak. Artık otellerde kamp yapılmayacak. Yeni tesis tüm ihtiyaçları karşılaşacak.