Beşiktaş'a neler oluyor söyle Samet

Kartal G.Antep ve Sivas'tan sonra F.Bahçe'ye de yenilerek yıkıma uğradı. Samet Aybaba'nın 'Savaşan Beşiktaş' parolası ise daha 7. haftada iflas etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2012 Güncelleme 08 Ekim 2012, 01:10
Beşiktaş’a neler oluyor söyle Samet

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş mum gibi eriyor... Samet Aybaba'nın elindeki mütevazi kadroyla şampiyonluk mücadelesi yapma planları daha ligin 7. haftasında suya düştü. Siyah-Beyazlı takım Kardemir Karabük ve Elazığspor maçlarında alınan galibiyetlerden sonra sırasıyla Gaziantepspor, Sivasspor ve Fenerbahçe'ye mağlup olarak son 3 maçtan puansız ayrıldı. Beşiktaş Fenerbahçe mağlubiyetiyle daha şimdiden 11. sıraya indi ve bir anda lider Galatasaray'ın 6 puan gerisinde kaldı. Beşiktaş'taki bu düşüşe bir türlü çözüm bulunamazken Siyah-Beyazlı takımı 8. ve 9. haftada 2 güçlü takım daha bekliyor. Kartal milli maçtan sonra önce Trabzonspor'la İnönü'de oynayacak ardından da Kasımpaşa ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın, "Savaşan Beşiktaş" parolası ise şimdiden iflas etti..

HOLOSKO TAKTİĞİ TUTMADI
Aybaba maçtan sonra sol tarafı Escude ile kapatmak istediklerini söyleyerek, "Holosko mecburen dışarda kaldı. İlk yarıda rakibimizi biraz yormak istedik. Amacımız 2. yarı Holosko'yu oyuna alıp istediğimiz sonucu almaktı. Ancak taktiğimiz tutmadı" dedi. Dar kadro bahanesinin arkasına sığınmayacağını ifade eden Aybaba, "Elimizdeki oyuncuları en iyi şekilde kullanmalıyız" diye konuştu.