Hakaret show!

Ahmet Çakar, Şekip Mosturoğlu'nun şike davasında gizli tanık olduğuna dair şüphesini dile getirince tartışmanın fitili ateşlendi. Çakar, programa bağlanan Şekip Mosturoğlu'nun sözlerine sinirlenince açtı ağzını yumdu gözünü! Mosturoğlu "İçtiğin maddeyi fazla kaçırdın" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2012 Güncelleme 12 Eylül 2012, 02:36
Hakaret show!

İÇİNDEKİLER

Beyaz tv'de yayınlanan Derin Futbol programında ortalık adeta toz duman oldu!. Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, bir iddiada bulunarak Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mostuoğlu'nun şike davasının gizli tanığı olduğuna dair şüphelerini dile getirdi.

ÖNCE EŞİ CANLI YAYINA BAĞLANDI
Bu iddialara göre; Bülent Uygun'un adliye koridorunda "Bizi yaktın Şekip" diye bağırması, bir röportajında "Aziz Yıldırım'ı en yakınları sırtından vurdu" demesi, Ali Yıldırım'ın seçimde yakasına yapıştığı iddiası ile son yaptığı yazılı açıklama bunların göstergesiydi. Çakar'ın "Eşi bile gizli tanık olduğunu bilmez" demesi üzerine, Şekip Mostoğlu'nun eşi Dilek Mosturoğlu yayına bağlandı ve bu iddiaların hepsini yalanladı. 2. kez yayına bağılanan Dilek Mosturoğlu telefonu eşine verdi. Şekip Mosturoğlu uykudan kalkması nedeniyle Ahmet Çakar'ın kendisine yönelttiği "Gizli tanık mısınız" vb. sorulara "Gerçekten böyle bir programı mı yapıyorsunuz" şeklinde karşılıklar verdi. Bu konuşmanın uzaması üzerine Ahmet Çakar adeta kendinden geçerek devreye girdi ve "Adam gibi konuş benle kardeşim, deminden beri oynuyorsun, adam gibi konuş benimle dalga mı geçiyorsun. Biraz hayattan ders alın kardeşim" dedi.

MOSTUROĞLU'NDAN SARHOŞ İMASI!
Şekip Mosturoğlu ise bu sözler üzerine "İçtiğin maddeyi herhalde fazla kaçırdın" deyince ortalık iyice karıştı....

MOSTUROĞLU
: Ahmet Çakar! İçtiğin maddeyi herhalde fazla kaçırdın.
AHMET ÇAKAR: Adam gibi konuş benimle. Dalga mı geçiyorsun! Terbiyesiz adam
MOSTUROĞLU: Bikini mi giydin! Gerçekten böyle bir program mı yapıyorsunuz
AHMET ÇAKAR: Seninle aynı seviyede değiliz, sen şike hükümlüsüsün

ÇAKAR:MESLEĞİNİ REZİL ETTİN ŞEKİP EFENDİ
Kendisini iyice kaybeden futbol yorumcusu Ahmet Çakar, "Ulan, terbiyesiz herif" gibi kelimeler kullandı. Ahmet Çakar "Seninle aynı seviyede değiliz, sen şike hükümlüsüsün.. Sen önce o karına layık ol.. Sen Fenerbahçe'yi de, başkanını da, kendini ve aileni de, Türk sporunu da, mesleğini de rezil ettin Şekip efendi" dedi. Şekip Mosturoğlu ise "Bikini mi giydin" ifadesini kullandı.