"Onlar Türk kanı taşımıyor"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, F.Bahçeli taraftarları ağır bir şekilde eleştirdi.

Giriş Tarihi 20 Ekim 2011, 00:00 Güncelleme 20 Ekim 2011, 16:58
Onlar Türk kanı taşımıyor

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'un Türkiye'yi temsil ettiğini, ülke adına başarı kazanmaya çalıştığını belirten Şakar, "Onların Türk kanı taşıdıklarını düşünmüyorum" dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, tesislerde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova'ya mağlup olmalarına rağmen gruptan çıkma şanslarının yüksek olduğuna vurgu yapan Asbaşkan Şakar, şöyle konuştu: "Bazen futbol takımları iyi oynadığı zaman kazanamayabiliyor. CSKA karşısında iyi oynadığımız bir müsabakayı farklı kaybettik. Tabi ki bu bizi son derece üzdü. Daha üç maçımız ve 4 puanımız var. Önde olan takımla aramızda 2 puan var. Kalan 3 maçta puan kayıplarını telafi edip grubu en azından ikinci olarak tamamlamak istiyoruz. Gruptaki şansımız devam ediyor. CSKA'yı evimizde yenersek 7 puana ulaşacağız. Ben en kötü ihtimalle 2. olup bir üst tura çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

"BİZ TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUZ"

Şakar, bir gazetecinin, "Rusya'da CSKA tribünlerinde Fenerbahçeli taraftarlar, rakip takımı destekledi. Bununla ilgili bir şey söylemek ister misiniz?" şeklindeki soruya ise, "Bir avuç azınlık vardı tribünde. Ben onların Türk kanı taşıdıklarını düşünmüyorum. Biz Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ediyoruz. Orada esas olan Trabzonspor değil. Biz Türkiye adına, ülkemiz adına başarı elde etmek için uğraşıyoruz. Onları da Fenerbahçe kulübüne mal etmek istemiyoruz. Çünkü bunlar bir azınlık. Bu doğru olan bir şey değil" ifadelerini kullandı.