Güiza resmen Real Betis'te

F.Bahçe'de bekleneni veremeyen Daniel Güiza, Real Betis'e transfer oluyor. Yönetimin KAP'a görüşmeler yapılıyor diye bildirdiği İspanyol yıldızın imzası an meselesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2011 Güncelleme 17 Ağustos 2011, 01:08
Güiza resmen Real Betis’te

İÇİNDEKİLER

F.Bahçe'nin gözden çıkardığı Daniel Güiza, sonunda kendine bir kulüp buldu.. Fenerbahçe dün yaptığı açıklamada Daniel Güiza için İspanyol kulüpleriyle görüşmeler yaptıklarını KAP'a bildirdi..
İspanya basını da Fenerbahçe'de forma giyen Daniel Güiza'nın La Liga'ya yükselen Real Betis'e transferinin an meselesi olduğunu iddia etti.

31 YAŞINA GİRDİ!
Gazeteler Espanyol, Mallorca ve Granada gibi kulüplerin de ilgilendiği Güiza'nın, Real Betis'e gitmek istediğini ve Sevilla kentinin takımının da İspanyol futbolcuyla her konuda sözlü olarak anlaştığını yazdı. Bugün 31 yaşına girecek olan Güiza'nın, Real Betis ile 3 yıllık anlaşma yapması ve sezon başına 1.3 milyon Euro ile neredeyse Fenerbahçe'de kazandığının yarısını alması bekleniyor.

EN PAHALI FUTBOLCU
Real Betis, 4.7 milyon Euro bonservis bedeliyle sattığı Kamerunlu Emana'ya ödediği sezonluk maaşın aynısını Güiza'ya ödeyeceği ve İspanyol futbolcunun takımdaki en pahalı futbolcu olacağı bildirildi.

KAPTAN ALEX DE AÇIKLADI
Öte yandan Alex de twitter hesabından "Güiza gidiyor mu" sorusuna 'Evet' yanıtı vererek transferi doğruladı.