Barcelona acımaz

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2011 Güncelleme 16 Ağustos 2011, 00:00
Barcelona acımaz

İÇİNDEKİLER

589 AVAI-VASCO DE GAMA (ALT) 1,70
Brezilya Serie A'da oynanan son hafta karşılaşmalarında deplasmanda maç kazanan takım olmadı ve haftanın en farklı yenilgisini Cruzeiro'ya 5-0 mağlup olan Avai aldı. Son 8 lig maçında sadece 1 kez yenilen Vasgo De Gama, sezona iyi başlayan takımlardan biri. Bu deplasmandan puan alacaklarını tahmin ediyorum. Maç alt biter.

591 FLUMINENSE-FIGUERENSE (ÜST) 1,65
Brezilya liginin son şampiyonu Fluminense, bu sezon lige iyi bir başlangıç yapamadı. Son iki maçında Atletico Mineiro ve Gremio Alegrense'ye kaybettiler. Son 3 maçında 7 puan toplayan Figuirense formda bir görüntü çiziyor. Gollü bir karşılaşma olacağını tahmin ediyorum ve ev sahibi takım kazanır diyorum.

580 ODENSE-VILLARREAL (2) 1,70
Odense takımının kadro değeri Villarreal'le kıyaslanmayacak kadar düşük. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalma şansının çok zor olduğunu biliyorlar. Bu karşılaşmadan en azından 1 puanla ayrılmak isteyecekler. Rakibine göre 10 kat daha pahalı bir kadro değerine sahip olan Villarreal'in ilk maçı
da kazanmasını bekliyorum.

584 BARCELONA-REAL MADRİD (1) 1,75
İki takım arasında pazar gecesi oynanan karşılaşma keyifli ve gollü geçti. Real Madrid'in maçı kazanmak için sürekli rakip kalede pozisyon araması karşılaşmanın tempolu ve keyifli geçmesinin en önemli, etkeniydi. Barcelona'nın bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmasını bekliyorum. İspanya Süper Kupası Nou Camp'a gider diye tahmin ediyorum.


FİKRET ENGİN