Hagi&Sezgin gidiyor Terim geliyor

1 Aralık'ta, "Başarısız olursak ne Sezgin kalır, ne Hagi" diyen Başkan Polat iki ismin de görevine son verecek Ardından da Fatih Terim'le yeni sezon için görüşecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2011 Güncelleme 03 Mart 2011, 10:27
Hagi&Sezgin gidiyor Terim geliyor

İÇİNDEKİLER

TÜRKİYE Kupası'na veda ederek bir bakıma bu sezona son noktayı koyan Galatasaray tarihi bir kaos yaşıyor... Ligde alınan kötü sonuçların ardından tüm umudunu kupaya bağlayan Başkan Adnan Polat'ın bugün çok önemli kararlara imza atması bekleniyor.

KARABÜK'Ü BEKLEYEBİLİR!
1 Aralık 2010'da yaptığı açıklamada, "Takımı Hagi kuruyor. Transferleri de Adnan Sezgin'le birlikte yapıyorlar. Eğer başarı gelmezse ne Hagi kalır, ne Sezgin" diyen Polat'ın bugün iki ismin görevine son vermesi bekleniyor. Başkan Polat'ın Hagi'yi göndermek için hafta sonundaki Karabük maçının bitmesini bekleyeceği de bir başka iddia.

SEZON SONUNA KADAR TUGAY
Hagi'yle yolları ayırdıktan sonra takımı antrenör Tugay Kerimoğlu'na emanet etmenin planlarını yapan Başkan Adnan Polat, ardından da yeni sezon için kolları sıvayacak. Polat'ın daha önce 'ret' yanıtı aldığı Fatit Terim'le bir kez daha görüşeceği ifade ediliyor.

TEK YETKİLİ TERİM OLACAK
Polat'ın bu kez Terim'e futbolun yönetimini, yani Florya'nın anahtarını vermeyi düşündüğü belirlendi. Tecrübeli hocanın teklife vereceği yanıt da merak ediliyor.

Efsane isim Cimbom'a mı dönüyor?

Fenerbahçe'nin gözü onda

Şampiyonlar Ligi bizim olacak!

Dakikası 135 bin euro