Yeni adresi Fenerbahçe

Gazeteler, İspanyol hocanın Fenerbahçe'den aldığı teklifi reddedemediğini belirterek, "Türk kulübü Benitez'e hem istediği parayı hem de huzuru verebilir" diye yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ocak 2011 Güncelleme 20 Ocak 2011, 11:27
Yeni adresi Fenerbahçe

İÇİNDEKİLER

Sezonu en iyi şekilde tamamlamak için 'mecburen' Aykut Kocaman'a destek kararı alan Fenerbahçe yönetimi, bir yandan da çok gizli bir şekilde teknik adam arayışlarını sürdürüyor. Önümüzdeki sezon takımın başına çok kariyerli bir isim getirmek isteyen yönetimin ilk hedefi Rafael Benitez...

ARTIK MUTLU SON ÇOK YAKIN
Asbaşkan Ali Yıldırım aracılığıyla İspanyol teknik adamla iki kez görüşen ve 60 milyon Euro'luk dev bir bütçe sunan Sarı-Lacivertli yönetimin artık mutlu sona çok yakın olduğu öne sürülüyor. İtalyan basınına göre de Benitez'in yeni sezondaki adresi Fenerbahçe olacak... Gazeteler, tecrübeli çalıştırıcının gelen müthiş teklifi reddedemediğini belirterek, "Türk kulübü Benitez'e hem istediği parayı hem de huzuru verebilir. Benitez de bunun farkında ve bunun için F.Bahçe'ye 'Evet' dedi" ifadesini kullandı.

BENITEZ'İN ALTERNATİFLERİ HAZIR
Benitez'in dışında da birçok önemli isimle dirsek temasına geçen Fenerbahçe yönetiminin İsviçre Milli Takımı'nı çalıştıran Ottmar Hitzfeld'le de yakından ilgilendiği belirtiliyor. Kanarya'nın listesindeki bir başka isim de Marcello Lippi... Fenerbahçe, Benitez konusunda olumsuz bir gelişme yaşanırsa bu ünlü iki teknik adamdan birisini takımın başına getirecek.

TAM BiR KUPA CANAVARI
İnter macerası kısa süren Benitez daha önce Valencia ile 2 lig, 1 UEFA şampiyonluğu, Liverpool'da ise 1 Şampiyonlar Ligi, 1 Süper Kupa şampiyonluğu yaşayarak kalitesini göstermişti.