Fener'de kadro krizi

Stoch, Bilica ve Bekir'in kart cezaları nedeniyle forma giyemeyeceği Fenerbahçe'de, sakatlığı geçmeyen Dia'nın oynamayacağı da kesinleşti. Kaleci Volkan'ın durumu maç saatinde belli olacak. Mehmet Topuz ise yetişecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2010 Güncelleme 17 Ağustos 2010, 00:00
Fener’de kadro krizi

İÇİNDEKİLER

Young Boys'a elenerek bülük buhran yaşayan ancak ligin ilk haftasında aldığı 4-0'lık Antalyaspor galibiyetiyle kendine gelen Fenerbahçe'de UEFA Kupası'ndaki PAOK maçı öncesinde sıkıntı yaşanıyor. Stoch, Bilica ve Bekir'in cezası nedeniyle forma giymeyeceği Fenerbahçe'de Senegalli futbolcu Issiar Dia'nın da sakatlığı nedeniyle PAOK'a karşı oynamayacağı açıklandı. Dia, Young Boys ile oynanan rövanş maçında sağ arka adalesinde sorun yaşamış ancak Senegal'in Cape Verde ile oynadığı milli maçta ilk 11'de forma giymişti. Antalya karşısında da 18 kişilik kadroda yer alamayan Dia'nın arka adalesinde yırtık tespit edildi.

VOLKAN DEMiREL'DE YIRTIK VAR

Üst adalesinin kasığına yakın kısmında küçük bir yırtık tespit edilen kaleci Volkan Demirel'in de PAOK maçında oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak. Volkan, ligdeki Antalyaspor maçında sakatlığı bulunmasına rağmen maça 11'de başlamış ancak devre arasında oyundan çıkarak yerini Mert'e bırakmak zorunda kalmıştı.

TOPUZ'DAN İYİ HABER GELDİ
Antalyaspor maçında sakatlanan Mehmet Topuz'dan ise iyi haber geldi. Bacağında darbeye bağlı bir sakatlığı bulunan Mehmet Topuz'un, çok büyük bir ihtimalle PAOK maçında ilk 11'deki yerini alacağı açıklandı.

İŞTE FENER'İN MUHTEMEL 11'İ
F.Bahçe'nin PAOK karşısındaki muhtemel 11'i ise şöyle olacak: Volkan Demirel (Mert)- Gökhan Gönül, Lugano, İlhan, Santos- Cristian, Emre- Mehmet Topuz, Alex, Caner- Semih (Niang).