Galatasaray'dan dev adım!

G.Saray Futbol Şubesi Sorumlusu, Chelsea'li oyuncu için kulübüyle pazarlık masasına oturacak. 7 milyon Euro'luk bonservis bedelini indirmek isteyen Üstünel, Grella ve Mikel Arteta için de nabız yoklayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Haziran 2010 Güncelleme 08 Haziran 2010, 09:20
Galatasaray’dan dev adım!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray' da yabancı transferinde tünelin ucundaki ışık görünmeye başladı. Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel bugün İngiltere'ye gelerek listesindeki isimlerle görüşecek. Grella için kulübü B.Rovers'la daha önce anlaşma sağlayan Üstünel'in bu transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Son anda bir aksilik çıkmadığı takdirde Sarı-Kırmızılı yönetimin bu transferi cuma günü açıklaması bekleniyor. Üstünel listesindeki 1 numaralı isim olan Stoch için de Chelsea kulübüyle masaya oturacak.

3 İSİMDEN EN AZ 2'Sİ BİTECEK

Chelsea'nin Slovak yıldız için istediği 7 milyon Euro'luk bonservis bedelini 5 milyon Euro'ya çekmek isteyen Üstünel'in bu transferde çok önemli adımlar atması bekleniyor. Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu bu iki oyuncunun dışında listedeki bir başka oyuncu Mikel Arteta için Everton'la görüşmelerde bulunacak. Ancak Üstünel'in Arda'nın takasını gündeme getirmeden Everton'la pazarlık yapacağı belirlendi. Üstenel'in 3 oyuncudan en az 2'sini G.Saray'a kazandırmayı planladığı gelen bilgiler arasında.

KÜFÜRE ASLA İZİN VERMEYİZ
Haldun Üstünel Lincoln ile daha önce yaşadığı tatsızlıkların birçoğunun doğru olduğunu söyledi. Üstünel, "Ancak Lincoln ile yaşadığım diyalog sırasında alkollü olduğum doğru değil. Kimse G.Saray'ın 25 yıllık efsane kaptanına ve teknik direktörüne küfür edemez. Bizim yönetici olarak görevimiz G.Saray'ın değerlerine sahip çıkmaktır" diye konuştu.