Emre'yi Aziz Yıldırım kurtardı

Müftüoğlu’nun Emre’nin Tolga ile ettiği kavgayı izlediğini gören Yıldırım, hakemi fırçalayarak yıldızının kart görmesini engelledi

Giriş Tarihi 23 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 23 Mart 2010, 11:47
Emre’yi Aziz Yıldırım kurtardı

İÇİNDEKİLER

G.ANTEP'İ Güiza'nın tek golüyle geçen F.Bahçe bu maçtan 3 puanı kaptı ancak devre arası yaşanan yüksek 'gerilimin' yankıları sürüyor.. Karşılaşmanın önüne geçen başkan Aziz Yıldırım-hakem Kuddusi Müftüoğlu gerginliği tüm detaylarıyla gazete sayfalarını süslerken, başkan Yıldırım'ın bu sözlü sataşmasının altında başka gerçekler yattığı haberleri gündeme bomba gibi düştü.

MÜCADELENİN devre arasında sarı kartı cebinde olan Emre Belözoğlu ile G.Antepli Tolga soyunma odasına giderken, neredeyse gırtlak gırtlağa geliyordu. İkili arasındaki sözlü tartışmayı uzaktan izleyen Kuddusi Müftüoğlu, tam iki futbolcuya da 'cezayı' kesecekken, durumu fark eden başkan Yıldırım, Emre ikinci sarı kartı görmesin diye kendini öne atıp, hakemle diyaloğa girdi.

MÜFTÜOĞLU'NU, "Dikkat et" diye uyaran Yıldırım, tecrübesi ile tartışmanın seyrini değiştirirken, başkan koridorda 15 dakika boyunca bekledikten sonra Şeref Tribünü'ne çıktı. Böylelikle F.Bahçe'nin milli yıldızı Emre de kart görmekten 'yırttı.' (Vatan)

DÜNDEN BUGÜNE MİLLİ TAKIM HOCALARI

TÜRK FUTBOLUNUN REKOR TRANSFERLERİ

TÜRK FUTBOLUNUN EN İYİ KADROSU

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ

FUTBOLCULAR NERELERE YATIRIM YAPIYOR?