İşte Fener'i bitiren adam

F.Bahçe yönetimi takımın duraklama döneminden bir türlü kurtulamamasının nedenini buldu: F.Bahçe yönetiminin aklı alamadığı Poulsen’de kaldı

Giriş Tarihi 20 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 20 Mart 2010, 09:52
İşte Fener’i bitiren adam

İÇİNDEKİLER

Avrupalılaşamamak. Takımda 6 tane Brezilya topraklarında doğmuş oyuncu barındıran sarı-lacivertli yöneticiler artık F.Bahçe Sambacı rüzgârının artık bitmesi taraftarı.

SEZON başında da bu fikrin hakim olduğu yönetim uzun süre Avrupalılaşma'nın ilk adımı olarak gördükleri Danimarkalı Poulsen'i almak için ellerinden geleni yapmışlardı. Ancak ne olduysa oldu Poulsen F.Bahçe'nin tekliflerini geri çevirdi ve Kanarya o bölgeye Brezilya'dan Cristian'ı almak zorunda kaldı. Yönetim bir ağızdan hem Poulsen'in hem de F.Bahçe'nin bu hamleden zararlı çıktığı düşüncesinde:

GARANTİ PARA SIKINTISI

"TAKIMIN revizyona ihtiyacı var. Her şey futbola endeksli olduğu için derhal Avrupalı oyuncular almalıyız. Bununla beraber yerli oyunculara da daha fazla şans vermeliyiz. Sezon başında Christian Poulsen adımı attık, her türlü fedakârlığı yaptık ama getiremedik. O transfer yapılsaydı, Avrupalı adımı atılmış da olacaktı.

ANCAK Avrupalı getirmedeki en büyük sıkıntı gelecek yabancıların her yıl alacağı parayı garanti olarak istemesi. Vermeyince de oyuncu gelmek istemiyor. O zaman da atsanız atılmıyor, satsanız satılmıyor." (Vatan)

TEKNİK ADAMLAR NE KADAR KAZANIYOR?

TÜRK FUTBOLUNUN EN İYİ KALECİLERİ

KİMLER 10'U GİYİYOR?

DÜNYANIN EN ZENGİN FUTBOLCULARI

BU MAÇLARI UNUTMAK NE MÜMKÜN!