Daum Fener'den gidiyor mu?

Fenerbahçe Yönetimi, Gaziantep ve Galatasaray maçlarını son şans olarak belirledi. Bu iki sınavdan çıkacak sonucun Alman hocanın da geleceğini netleştireceği öğrenildi.

Giriş Tarihi 16 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 16 Mart 2010, 09:23
Daum Fener’den gidiyor mu?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında ciddi darbeler almaya devam ederken, yönetim üst üste oynayacakları iki maçın sonucuna göre tavır belirleyecek. Gaziantepspor ve Galatasaray maçlarının kazanılması halinde tekrar iddialı duruma gelineceğinin hesaplarını yapan yönetim, bu 15 günlük sürede Teknik Direktör Christoph Daum ve oyunculara tam destek verecek.

Ligde zirveden hızla uzaklaşan, Sportif Direktör Aykut Kocaman ile de uyum yakalayamayan Daum'un yeni bir çıkışa geçmesini bekleyen sarı-lacivertli yönetimin, Alman hocaya son bir şans tanıdığı öğrenildi.

Alex umudu

İki haftada alınacak altı puanın tüm sorunların üstünü kapatacağına inanan ve takımı yeniden ayağa kaldıracağını planlayan yönetimin, üç yıllık sözleşmesi bulunan Teknik Direktör Daum hakkında sezon sonunda alacağı radikal kararın netleşmesi için de Gaziantepspor ve Galatasaray sınavlarını beklediği bildirildi.

Galatasaray'a karşı bu sezon alınabilecek ikinci bir galibiyetin hem camiaya moral, hem de lig yarışında avantaj sağlayacağını düşünen Fenerbahçe Yönetimi, Alex'in takıma dönüşü, seyirci desteği ve biraz da şansın yardımı ile takımın dirileceğini tahmin ediyor.

Durum raporu

Kulüp binasında dün akşam toplanan Fenerbahçe Yönetimi, ligde ve kupada kalan maçlarda nasıl bir politika izleyeceğini belirleyip, Sportif Direktör Aykut Kocaman'dan da takım hakkında durum değerlendirmesi aldı.


DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ