Adnan Polat'tan futbolcularına jest...

Galatasaray Başkanı başta Keita ve Baros olmak üzere oyuncularını tek tek kutlayarak, "Sizi daha önce hiç bu kadar hırslı görmemiştim. Kalan 9 maçta böyle oynadığınız takdirde şampiyonluk ipini göğüsleriz" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Mart 2010 Güncelleme 16 Mart 2010, 09:14
Adnan Polat’tan futbolcularına jest...

İÇİNDEKİLER

Ankaragücü karşısında alınan 3-0'lık galibiyet sonrası soyunma odasına inen Galatasaray Başkanı'nın başta Keita ve Milan Baros olmak üzere futbolcularını tek tek kutlayarak, "Sizi sezon başından beri hiç bu kadar hırslı görmemiştim. Maça başladığınız andan itibaren yüreğinizi ortaya koyarak oynadınız. Kazanma hırsınız doruk noktasındaydı. Her maçta böyle oynarsanız şampiyonluk hedefinden bizi kimse alıkoyamaz. Helal olsun sizlere" dedi.

ŞAMPİYONLUK RUHUNU GÖRDÜM
Futbolcularına 9 maç kaldığını hatırlatan Polat, "Bugüne kadar kaybettiğiniz puanları artık unutun. Bundan sonra her maçı birer final havası içinde oynayacaksınız. Sizde şampiyonluğa inanmış bir takımın ruhunu görüyorum. Maçın başından itibaren kurduğunuz baskı benim gözlerimi yaşarttı. Kötü olan tek futbolcu yoktu" diye konuştu. Keita'yla da özel olarak görüşen Polat, "Oynadığın futbol benim başımı döndürdü. Böyle oynarsan hedefe daha kolay varırız" ifadesini kullandı.

ASIL HEDEF F.BAHÇE
Uzun bir sakatlık döneminin ardından Ankaragücü karşısında oyuna 75. dakikada girip bir de gol atan Baros mutluluktan uçuyor. Futbolu çok özlediğini vurgulayan Sarı-Kırmızılı futbolcu, "Henüz tam anlamıyla hazır olduğumu kimse söyleyemez. Özellikle Fenerbahçe ile oynayacağımız derbi maçını iple çekiyorum. İlk yarıda Kadıköy'de sakatlanarak sahalardan uzak kalmıştım. Bu maçın bende farklı bir yeri olacak. Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluk yarışında dev bir adım atmak istiyoruz" ifadesini kullandı.

ASLAN ENGELLERİ AŞIYOR
G.Saray Kulübü önderliğinde, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumları'ndaki engelli çocuklar için düzenlenen yardım gecesine futbolcular şıklıklarıyla damga vurdu. Kaptan Arda, kız arkadaşı Sinem Kobal'la geceye katılarak ilk kez basın önüne çıkmış oldu. Oldukça sıcak bir ortamda geçen gecede Brezilyalı Elano, Baros'un boynundaki kravatı çıkarıp rambo taklidi yaptı. Sambacı ayrıca fotoğraf makinasını kapıp gazetecilere ateş eder gibi fotoğraf çekti.

1 MİLYON TL TOPLADILAR
G.Saray İş Adamları Derneği, engelli çocuklar için 50 bin dolar bağış yaptı. 500 TL'den 1800 bilet satılan gecede toplam 1 Milyon TL'lik gelir elde edildi. Başkan Polat da gecede 200 TL'ye özel müzik cd'si satın aldı.

ARDA-SİNEM KOLKOLA
Geceye kız arkadaşı Sinem Kobal'la katılan Arda, sevgilisini arkadaşlarıyla tanıştırmayı da ihmal etmedi. Ünlü sanatçıların sahne aldığı gecede sunuculuğu da Arda ile Emre Aşık yaptı.


BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ


İŞTE FORMASI İÇİN CANINI VERECEK FUTBOLCULAR

BUNLAR DA SOYUNAN SPORCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ