Rijkaard lüks oldu

G.Saray Başkanı, "Sportif A.Ş-Futbol A.Ş birleşmesi olsun, Eyüpsultan'da 20 kurban keseceğim" diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2010 Güncelleme 13 Mart 2010, 09:34
Rijkaard lüks oldu

İÇİNDEKİLER

Birleşme seçimden önemli
Galatasaray başkanı Adnan Polat, yaklaşan seçimler öncesi Polat Towers'taki seçim bürosunda kongre üyelerine birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. Polat, "Seçim uğruna Galatasaray niye yıpratılıyor! Ben seçimi kaybetmeye razıyım, yeter ki Galatasaray'ın geleceğini kurtaracak olan Sportif A.Ş-Futbol A.Ş birleşmesi olsun. Seçimden daha çok birleşme işine konsantreyim. Birleşme tamamlansın, Eyüpsultan'da 20 tane kurban keseceğim" dedi.

Hakan gitti vefasız oldum
Toplam zamanın yüzde 15'ini seçimlere ayırdığını belirten Polat, "Yönetim listesi için çalışıyorum" diye konuştu. Futbol takımının kendisini tatmin etmediğini belirten başkan, "20 milyon dolarlık transferler yapmamalıyız. Rijkaard dünya markası ama Neeskens'i tek başına getirsek de yeterdi" dedi. Polat, Hakan Şükür'ü gönderince vefasız oldum derken, "Rakiplerde başkanlara aşırı borç var.Onun için aday çıkartamıyorlar" ifadesini kullandı.

Baros'la çok gol atarız
G.Saray'ın gol yollarında en önemli kozlarından olan Jo, Baros'un dönüşüne çok sevindiğini söyledi. Çek yıldızla birlikte oynamaları halinde çok daha başarılı olacağını söyleyen Sambacı, "Çift forvetli sisteme daha yatkınım" diye konuştu.

Tüm gözler onda
Devre arası geldiği Galatasaray'da biri penaltıdan iki gol atmayı başaran Jo, Arda'nın forma giymeyeceği Ankaragücü maçında takımın en önemli kozlarından biri olacak.

Hizmet etmek isterim
27 Mart'ta düzenlenecek Genel Kurul'da başkanlık için yarışacak Adnan Öztürk'ün geniş yetkilerle futbolun başına getirmeyi düşündüğü Hakan Şükür'den yeşil ışık geldi. Öztürk'le görüşmesinin olmadığını söyleyen Şükür, "Fakat Galatasaray'a hizmet etmekten her zaman büyük gurur duyarım" dedi.

Londra'da Arda standı
Cimbom'un genç kaptanı Arda için İngiltere'nin başkenti Londra'da bulunan Nike mağazasında özel bir bölüm ayrıldı. Arda'nın Milli formayla resminin olduğu standa gurbetçi vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.


GALATASARAYLILAR'IN İLGİNÇ DUASI

DÖRT BÜYÜKLERDE BU İSİMLER GÖNDERİLECEK


SİZCE BU FUTBOLCULAR NE YAPIYOR?


NİCOLAS ANELKA NEDEN MÜSLÜMAN OLDU?



FENERBAHÇE'DE OYNADI, BEŞİKTAŞLI OLDU

ONUN HAKKINDA ÖLDÜ DENİLDİ AMA O DİRİLDİ

FENERBAHÇE'NİN YÜKSELEN YILDIZI

SERVET ÇETİN'İN ÖYLE BİR HAYAT HİKAYESİ VAR Kİ...

HASAN ŞAŞ'IN REKORUNU KİM KIRACAK?