Rıdvan'ın hayran olduğu Fenerli

Tukcell Süper Lig'de dün akşam oynanan Fenerbahçe-Antalyaspor maçını Rıdvan Dilmen masaya yatırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2010 Güncelleme 08 Mart 2010, 16:13
Rıdvan’ın hayran olduğu Fenerli

İÇİNDEKİLER

Rıdvan Dilmen: Emre kusursuzdu

Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki Fenerbahçe için çok zor maçtı. Düşünsenize 7 maç kazanamamışsınız. Sonra da çıkıp Antalya ile sahanızda mücadele edeceksiniz. Gerçekten çok zor...

80'den sonra oyuncular kafa olarak biter. Kolay değil yani. Şu da var. Fenerbahçe, Antalyaspor karşısında ikinci golü bulsaydı işi bitirirdi. İkinci gol geçiktikçe futbolcular da tedirginleşti. Güiza gibi oyuncuların bu maçta devreye girmesi gerekiyordu. Ama bu gerçekleşmedi. Siz Fenerbahçe olarak neden markasınız neden şampiyonluğun bir numaralı adayısınız,. Çünkü 200 milyon Euro'luk takımsınız.

3 büyüklerin zaafları olmasına rağmen hücum ve savunmada dengeyi yakalamanız lazım. Fenerbahçe'de eksik olan bu. Golden sonra arkada bekleyen takımlar gole gidebilir. Alex dün oynasa pozisyon zenginliği daha fazla olabilirdi. Yaratıcı oyuncunun olması daha farklı tabii... Dünkü maçta fark yaratan oyuncu bana göre Emre Belözoğlu idi.

Bugün de kalitesini ortaya koydu. Honduras'la oynanan Milli maçta da Arda ile müthiş oynadılar. Alex'i aratmadı da diyebiliriz. Hakem iyi değidi. İkinci yarıda Emre Belözoğlu'nun düşürülmesi penaltı, Antalyaspor'da Necati'nin Bilica tarafından düşürülmesi de penaltı. Batak'ın korner atılırken Lugano'yu çekmesi de penaltı.

Yani 3 penaltı var maçta. Ayrıca Vederson'un elle oynaması da bana göre sarı kart. Yani kırmızı kart olacaktı. Fenerbahçe ile MHK arasında çok gergin diyaloglar yaşandı. Onun içindir ki penaltılarda Bünyamin Gezer etkilendi. Kim ne derse desin doğru bildiğini yapacaksın. (NTV'deki yorumundan alınmıştır)

SÜPER LİG'İN GURBETÇİ FUTBOLCULARI

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ


YAŞAYAN EFSANE FUTBOLCULAR!

EN GOLCÜ KALECİLER

TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!