Fenerliler'den Daum'a büyük darbe

Merak edilen soru cevap buluyor. Sarı-Lacivertlilerin büyük bir çoğunluğu Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un takımın başından ayrılmasını istiyor.

Giriş Tarihi 08 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 08 Mart 2010, 13:15
Fenerliler’den Daum’a büyük darbe

İÇİNDEKİLER

Sezon başından beri istediği puanları alamayan, istikrarsız bir görüntü çizen ve 3 puan aldığı maçlarda bile oynatılan futbolla büyük eleştiriler alan sarı-lacivertli takımda Daum'un takımda kalıp kalmayacağı tartışılıyor.

Turkcell süper Lig'de dün akşam Antalyaspor karşısında alınan galibiyete rağmen Daum'un oynattığı futbol, seyircilere kriz geçirtti.

Son haftalarda galibiyet yüzü göremeyen Fenerbahçe'de taraftarlar, bunun en büyük sorumlusu olarak teknik direktör Daum'u hedef gösterdi.

TAKVİM.COM.TR'nin bir hafta boyunca devam eden anketinde sarı-lacivertli renklere gönül verenler, "Fenerbahçe'deki kötü gidişin sorumlusu olarak gösterilen Christoph Daum takımdan gönderilmeli mi? " sorumuza yanıt verdi.

Ankete katılanların 13 bin 612 kişi Daum'un gönderilmesini isterken, 3 bin 424 kişi ise Alman Hoca'nın takımın başında kalmasını istiyor.

Takvim.com.tr'nin anketine katılan 324 kişi ise, bu konu hakkında 'kararsız' olduğunu bildirdi...

İŞTE O ANKETİN SONUCU: