Carlos'a göre şampiyon kim olacak?

Roberto Carlos, yaşanan sıkıntılara rağmen Fenerbahçe’nin şampiyon olacağını belirtti. Ünlü yıldız, Lille maçı için de “Chelsea’ye elendiğimizde yaşadığım duyguları yine yaşadım” yorumunu yaptı

Giriş Tarihi 04 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 04 Mart 2010, 16:12
Carlos’a göre şampiyon kim olacak?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ile devre arasında yollarını ayıran Roberto Carlos, eski takımını yakından takip ettiğini ve şampiyonlukta en büyük adayın yine sarı-lacivertli ekip olduğunu söyledi.

Milliyet'in telefonla sorularını yanıtlayan Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nden elenmesine çok üzüldüğünü belirtirken, "Bu maçta şans Fenerbahçe'ye yardım etmedi. Eksiklere rağmen takım iyi bir mücadele ortaya koydu ama olmadı. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye elendiğimizde yaşadığım duyguları yine yaşadım" ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


Roberto Carlos, Türkiye'de halen çok sayıda dostu bulunduğunun altını çizerek zaman zaman onlar vasıtası ile Fenerbahçe'de yaşanan gelişmeleri daha çabuk öğrendiğini de belirtti. Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı Jo ve Santos'a övgüler yağdıran tecrübeli oyuncu, buna rağmen Fenerbahçe'nin sezonu şampiyon olarak kapatacağını iddia etti.

Brezilya'da Corinthians forması ile çıktığı karşılaşmalarda sorunlar yaşadığını saklamayan Roberto Carlos, "Bunnu nedeni yıllarca Avrupa'da futbol oynamış olmam. Brezilya futbolu ile Avrupa futbolu arasında büyük farklılıklar var. Ben de bunun zorluğunu çekiyorum. Kendi ülkeme alışmaya çalışıyorum" diye konuştu. (Milliyet)


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ