Baptista bitiyor

Fener, devre arasında alamadığı Roma'lı golcüyü sezon sonunda getirecek. İtalyan basını, Baptista'nın F.Bahçe'ye'e gideceğini yazdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2010 Güncelleme 21 Şubat 2010, 01:41
Baptista bitiyor

İÇİNDEKİLER

FENER BİTİRMEKTE KARARLI
Lille maçı için gidilen Fransa'da Monaco'nun sol açığı Nene ile görüşen Sarı-Lacivertli yönetimin, golcü için de Roma'nın Brezilyalısı Julio Baptista ile temasa geçtiği öğrenildi. İtalya basınında çıkan haberlere göre 28 yaşındaki Sambacı'nın, beklentileri tam olarak karşılayamadığına dikkat çekilirken, Fener'in bu futbolcu için yeniden devreye girdiği bildirildi.

ROMA'NIN HOCASI İZİN VERİYOR
"Tuttomercatoweb" sitesi, F.Bahçe'nin Baptista ile ara transfer döneminde de ilgilendiğini ancak transferin son anda yattığını duyururken, Sarı-Lacivertli yönetimin bu kez imzayı attırmaya yakın olduğunu belirtti. Roma Teknik Direktörü Ranieri'nin de Luca Toni'nin takımda kalması halinde Baptista'ya izin vereceği söyleniyor.

LUGANO SEVİNDİRDİ MEHMET TOPUZ ÜZDÜ
Fenerbahçe'de sakatlar kervanına Mehmet Topuz da katıldı. Yıldız futbolcunun Lille maçında üst adalesinde yırtık oluştuğu tespit edildi. Topuz'un yarınki Bursa maçı kadrosuna alınmayacağı açıklandı. Mehmet Topuz'da bu şok gelişme yaşanırken, Lugano'dan sevindirici haberler geldi. Uruguaylı futbolcunun sağ arka adalesinde yırtık oluşmadığı Bursaspor maçında oynama ihtimalinin bulunduğu bildirildi. Ancak Daum, bu futbolcuyu riske edip etmeme konusunda henüz karar vermedi.

FENER NON-STOP
Süper Lig'de yarın Bursaspor'u konuk edecek olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını dün Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı idmanla devam etti. Antrenmana hafif sakatlıkları bulunan Alex ve Güiza ile birlikte sağ üst adalesinde yırtık tespit edilen Mehmet Topuz katılmadı. Lugano ise tesislerde yürüyüş yaptıktan sonra tedavi oldu. Sarı-Lacivertli futbolcular ısınma, koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

KAZANMAYA MAHKUMUZ!
F.Bahçe'nin yükselen değeri Özer Hurmacı, yeniden lider olmak istediklerini ve bu yüzden Bursa maçında puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyledi. Özer, "Kazanmaya mahkumuz" ifadesini kullandı.

SEMİH ŞENTÜRK UMUDU KESTİ GİBİ!
Sakat ve cezalı olması dışında Daum'un her fırsatta Güiza'yı 11'de oynatması, Semih Şentürk'ün tüm umudunu kırdı. Lille maçında da 80 dakika kenarda ısınan Semih, oyuna sokulmamıştı. Golcü futbolcunun takım arkadaşlarına "Ağzımla kuş tutsam 11'in adamı olamam" dediği de ifade ediliyor.



FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ