Çirkef İspanyollar

Dün gece Vicente Calderon Stadı'nda İspanyol taraftarlar, Reyes'in attığı golden sonra "Türkiye Avrupa değildir" şeklinde tezahüratta bulundular. UEFA'nın bu ırkçı slogan için soruşturma açması bekleniyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Şubat 2010 Güncelleme 19 Şubat 2010, 10:59
Çirkef İspanyollar

İÇİNDEKİLER

VİCENTE CALDERON'DA ÇİRKİN SESLER!
UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında Vicente Calderon Stadı'nda İspanyol taraftarlar çirkef yüzlerini gösterdiler! Atletico Madrid'in yıldızı Reyes'in 23. dakikada attığı frikik golünün ardından İspanyol taraftarlar, hiçbir tahrik edici bir gelişme yaşanmamış olmasına rağmen "Türkiye Avrupa değildir" şeklinde tezahüratta bulundular. Bu tezahüratın Vicente Calderon'da bir süre devam ettiği de görüldü.

İSPANYOL POLİSİ DE HADDİNİ AŞTI
UEFA'nın bu ırkçı tezarühat karşısında soruşturma açması bekleniyor. UEFA, birçok defa Irkçı tezahüratlara müsama göstermeyeceğini açıklamıştı. Galatasaray'ın ve TFF'nin de konuyla ilgili olarak UEFA'ya şikayet başvurusunda bulunacağı da gelen haberler arasında. Bu arada maç öncesinde İspanyol polisinin Türk taraftarlara karşı uyguladığı inanılmaz sert önlemler de büyük tepkiyle karşılandı.

RÖVANŞTA İŞİMİZ KOLAY OLMAYACAK
Kaptan Arda Turan, maçtan sonra yaptığı açıklamada A.Madrid ile İstanbul'da yapacakları rövanş maçının daha zor olacağını söyledi. Sakatlığının ardından dün geceki maça iğne ile çıkan yıldız futbolcu, "Evet avantajlıyız ama rakibimizin gücünü daha iyi gördük. Şimdilik bu maçı bir kenara bırakıp Beşiktaş maçını düşüneceğiz. O maçtan 3 puanla ayrılıp lider kalmalıyız" dedi. Bu arada Arda'nın, Rijkaard'ın riske etmek istememesine rağmen kendi isteğiyle oynadığı da öğrenildi.

ELANO AYAKTA KALDI!
Atletico Madrid'e karşı 82 dakika oyunda kalan Elano Blumer, dün gece Sarı-Kırmızılı ekibin ayakta kalan isimlerinden oldu. Keita ve Arda ile birlikte karşılaşmanın 2. yarısında harika bir futbol ortaya koyan Elano, oyundan çıkarken, stada gelen Sarı-Kırmızılı taraftarlar tarafından alkışlandı.



SÜPER LİG'İN EN PAHALI FUTBOLCULARI

İŞTE DÜNYANIN EN İYİ KALECİLERİ

GALATASARAYLI ÜNLÜLER

TÜRK FUTBOLUNUN EN PAHALI TRANSFERLERİ

DÜNYANIN EN İLGİNÇ STADYUMLARI