Levent Tüzemen: Giovani zarar veriyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2010 Güncelleme 11 Şubat 2010, 16:36
Levent Tüzemen: Giovani zarar veriyor

İÇİNDEKİLER

Galatasaray kazandı ama kupadan elendi. Antalya karşısında ortaya konan futboldan memnun kaldınız mı?
Galatasaray, Kayseri'deki futbolundan çok daha farklı oynadı. Takım halinde Dos Santos hariç iyi mücadele ettiler. Boğuştular. Maçı farklı kazanabilecek pozisyonları da yakaladılar. Golleri de attılar ancak yenilen 2 gole engel olamayınca sonuç kaçınılmaz oldu. Çok koşan çok çalışan Mustafa Sarp adeta gecenin kader adamı oldu. 3-4 pozisyonda vuruş konusunda zamanlama hatası yaptı. Özellikle Emre Çolak'ın golünden sonra Arda'nın vuracağı topa müdahale etmesi hataydı. Kayseri'de pozisyon üretmekte zorlanan Sarı- Kırmızılı takım, agresif oynayan ayağa pas yapan Antalyaspor önünde oldukça etkiliydi.

Galatasaray'da başkanlık seçimi öncesi bir hedefe veda edildi. Bu sonuç Başkan Adnan Polat'ı olumsuz etkiler mi?
Galatasaray'da skorlar sonuçlara etki etmez. Kupadan elenilmesi Adnan Polat'ı seçimlerde olumuz etkilemez. Çünkü asıl hedef Süper Lig ve Avrupa Ligi'dir.

Antalya karşısında en beğendiniz ve beğenmediğiniz futbolcular kimlerdi?
Santos dışındaki herkesi beğendim. Çünkü Santos fizik olarak hazır değil. Rijkard'ın Santos'un manevi evlat yapması Galatasaray'a zarar veriyor. İlk 45 dakikada Galatasaray, Antalya'ya karşı Santos yüzünden 10 kişi oynadı. Herkes savaşırken Santos her topu yana geriye oynadı. Gördüğüm kadarıyla takım da Santos'u benimsememiş. Çünkü zorda kalmadıklarında Santos'a pas vermeyi düşünmüyorlar. Antalyaspor'dan Necati ile Yalçın'ın performansını ve Mehmet Özdilek'i de ayrıca kutlamak gerek.