Fenerli yıldıza İtalyan kancası

Tuttosport'da yer alan habere göre, gelecek yılın hesaplarını yapan İtalyan devi, sol bek mevkiine F.Bahçeli Andre Santos ile Tottenham'lı Gareth Bale'den birini transfer edecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2010 Güncelleme 07 Şubat 2010, 11:36
Fenerli yıldıza İtalyan kancası

İÇİNDEKİLER

Gelecek sezonu düşünüyor
İtalya Ligi Serie A'da üstüste aldığı mağlubiyetler nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşayan ve zirve yarışından kopan Juventus, gelecek sezonun planlarını yapmaya başladı. Transfer çalışmalarına başlayan Siyah-Biyazlı ekibin listesinde Fenerbahçeli Andre Santos da bulunuyor. Siyah-Beyazlı ekip, savunmanın sol tarafına Fenerbahçeli Andre Santos ile Tottenhamlı Gareth Bale'den birini tercih edecek.

6 milyon euro teklif edecek
Tuttospor'un verdiği haberde teknik direktörlüğe Zaccheroni'yi getirdikten sonra transfer listesindeki isimleri almak için harekete geçen Juventus'un önümüzdeki ay Fenerbahçe'nin kapısını çalabileceği ve 6 milyon Euro civarında bir teklif yapabileceği ifade ediliyor. Santos ve Bale transferleri gerçekleşmezse Siyah-Beyazlı ekibin listesinde Real Madrid'den Drenthe ve Lazio'dan Koralov alternatiflerinin bulunduğu da bildirildi.

Mehmet Topuz'a kulübe şoku!
Sivasspor ile deplasmanda oynanan maçta sakatlık geçiren ve bu yüzden Bursa ile oynanan kupa maçında dinlendirilen Mehmet Topuz'un büyük bir ihtimalle bugünkü Diyarbakır maçına yedek başlayacağı öğrenildi. Topuz'un yerine sağ kanatta Özer görev yapacak. Sola ise Vederson geçecek. Ancak Daum'un bu konuda kesin kararını maç saatinde vereceği öğrenildi.

Rakibi havaya sokmayın
Diyarbakırsporile bugün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı maçın hazırlıklarını dün akşam yaptığı antrenmanla tamamlayan F.Bahçe, maç saatini beklemeye başladı. İdman öncesinde bir konuşma yapan teknik direktör Daum, "Golü erken bulup Diyarbakır'ın direncini kırın. Rakibinizi havaya sokarsanız zorlanırsınız" uyarısında bulundu.

Saracoğlu dolacak
Son dönemde oynanan iyi futbol, Diyarbakırr maçına olan ilgiyi arttırdı. Bugün Sarı-Lacivertli ekibin dolu tribünler önünde mücadele vermesi bekleniyor. Taraftarların 2. yarı için ekonomik paket beklentileri ise devam ediyor.

İslam Çupi anılıyor
Türk Spor basınının unutulmaz isimlerinden İslam Çupi, vefatının 9. yılında bugün anılacak. Topkapı Maltepe Mezarlığı'ndaki kabri başında saat 11.00'de tören yapılacak. Saracoğlu'ndaki basın tribününe adını verdiği Çupi için bir anma töreni yapılacak.

Güiza forma istedi
Topuğundaki ağrılar geçen ve 2 gündür takımla birlikte idmanlara başlayan Daniel Güiza, Daum'la görüşerek bugünkü Diyarbakırspor maçında oynamak istediğini söyledi. Alman hocanın Güiza'yı yedek bekleteceği ve 2. yarıda oyuna süreceği bildirildi.



3 BÜYÜKLERDE MEKİK DOKUDULAR!

FUTBOLCULAR BU LÜKS OTOMOBİLLERİ KULLANIYOR

AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'DE TOP KOŞTURAN EN İYİ KALECİLER