Bir tanesin hocam

Siyah-Beyazlılar'ın 4-1 kazandığı G.Birliği maçı öncesi operasyon geçirmesine karşın yatağından kalkıp oyuncularının yanına giden Denizli'yi arayan Demirören, "Şampiyonluğa daha çok inanıyorum" dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Şubat 2010 Güncelleme 07 Şubat 2010, 00:40
Bir tanesin hocam

İÇİNDEKİLER

Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği'ni yenerek önemli bir 3 puanı hanesine yazdıran Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören'in karşılaşma sonrası teknik direktör Mustafa Denizli'yi arayalak duygusal bir konuşma yaptığı öğrenildi. Seçim stresini atmak için Mısır'da tatilde olan ve maçı takip eden Demirören, ameliyat olan Denizli'nin maç öncesi Ümraniye'ye giderek takımla konuştuğunu öğrenince hemen telefona sarıldı. Demirören, deneyimli teknik adama, "Yaptığınız profesyonelliğin ötesinde ve herkese örnek olması gereken bir davranış. Yürekten söylüyorum bir tanesiniz. Şampiyonluğa artık daha çok inanıyorum" dedi.

Tek kazanan beşiktaş olacak
Başkana teşekkür eden Denizli ise , "Sadece öyle yapmam gerektiğini düşündüm. Oyuncular da karşılığını verdi" dedi. İki gün izinli olan ve yarın G.Antep hazırlıklarına başlayacak takımda Denizli de işbaşı yapacak. Öte yandan dergiye seçimi değerlendiren Demirören, "Tek kazanan Beşiktaş olacak" dedi. Genel sekreterliğe ise Fahrettin Curoğlu getirilecek.

Tabata: Artık baskıyı üzerimden attım
Beşiktaş'a geldiği günden bu yana eleştiri oklarının hedefi olan Tabata, Gençlerbirliği'ne attığı golle birlikte üzerindeki baskıyı yendiğini söyledi. İkinci yarıda takımın en büyük transferinin kendisi olacağını belirten Berizalyalı, "Herkesin alkışlayacağı bir Tabata izlettireceğim" ifadelerini kullandı.

Bir birimizi iyi tamamlıyoruz
Muhteşem ikili Sivok ve Ferrari, sahada artık konuşmadan bile anlaştıklarını söyledi. Birbirlerinin açıklarını iyi kapattıklarını belirten Sivok ve Ferrari, "Sahada artık gözümüz kapalı bile oynayacak duruma geldik" ifadelerini kullandı.

En büyük aşkım biricik kızım
Evinin kapılarını Beşiktaş Dergisi'ne açan Hakan Arıkan, takıma geri dönmek için gün saydığını belirterek, "En büyük desteğim ailem. Tek aşkım ise kızım Hazel" ifadalerini kullandı. Minik kızıyla birlikte vakit geçirmenin kendisini dinlendirdiğini belirten file bekçisi, "Ailenin maskotu oldu. En önemli moral kaynağım" dedi.

BOBO İVEDİK
Beşiktaş dergisinin moda sayfalarına konuk olan Bobo, kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip olduklarını belirterek, "Sezon sonu ipi göğüsleriz" dedi. Brezilyalı, 'en'lerini de sıraladı. En büyük başarısının geçen sezon kazanılan çifte kupa olduğunu belirten oyuncunun en sevdiği karakter Recep İvedik.


3 BÜYÜKLERDE MEKİK DOKUDULAR!

FUTBOLCULAR BU LÜKS OTOMOBİLLERİ KULLANIYOR

AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'DE TOP KOŞTURAN EN İYİ KALECİLER