Tribün korkusu!

Beşiktaş taraftarının Yıldırım Demirören'in yeniden başkan seçilmesini protesto etmek için bugün eylem yapacağı haberleri yönetimi düşündürüyor. Taraftar maçın 15. dakikasında tribünü terketmeyi planlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2010 Güncelleme 05 Şubat 2010, 01:12
Tribün korkusu!

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ta sıkıntılı Cuma... Başta Çarşı olmak üzere Siyah-Beyazlı taraftar gruplarının yeniden başkan seçilen Başkan Yıldırım Demirören'i bugünkü Gençlerbirliği karşılaşmasında protesto etmeye hazırlandığı haberleri yönetimi huzursuz etti. Sezon başından beri, "Yeter Demirören yeter" protestolarına maruz kalan başkanın taraftar tepkisinden çekindiği için bugün İnönü Stadı'na gelmeyeceği öğrenildi.

İSTANBUL EMNİYETİ UYARILDI
Taraftarların bazılarının maçın 15. dakikasında tribünleri terk ederek Demirören'e tepki göstereceği belirlenirken bazı taraftarların da maçın başından itibaren Demirören aleyhine bağıracağı öne sürüldü. İnönü Stadı'nda çıkması muhtemel olaylara karşı yönetimin emniyeti uyardığı da gelen bilgiler arasında. Özellikle Çarşı Grubu'nun farklı şekillerde Demirören'i protesto edeceği haberleri de kulaktan kulağa dolaşıyor.

HUZURA KAVUŞTUM
Kartal'ın tecrübeli oyuncusu Tello takımda kalmasının kesinleşmesiyle huzura kavuştuğunu söyledi.
Siyah-Beyazlı oyuncu, "Delgado'nun takıma döneceği ve bir yabancının gideceği söylendi durdu. Bu dönemde büyük rahatsızlık duydum. Ancak şu anda kendime geldim. Tek hedefim ligde şampiyonluk yaşamak" diye konuştu.

20'NCİ HAFTANIN STARTI İNÖNÜ'DE
Ligde 20. hafta Beşiktaş-Gençlerbirliği maçıyla start alıyor. Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Ferrari ve Hakan yok. G.Birliği'nde ise sakat ve cezalı yok. 2 ekip bugün 74. kez karşılaşacak. Beşiktaş galibiyetlerde 41-5 önde.

DENİZLİ'YE İZİN YOK
Bugün hastaneden taburcu olacak olan Mustafa Denizli'nin G.Birliği karşısında takımın başında sahaya çıkma isteğinin doktorlar tarafından kabul edilmediği öğrenildi. Denizli'ye, "Halen antibiyotik alıyorsunuz.. Soğuk hava ve şartlar dönüşünüzü etkileyebilir. Onun için bir maç dinlenin" dendi. Bu açıklama üzerine Denizli'nin inadından vazgeçtiği öğrenildi. Takımı bugün Tayfur Havutçu yönetecek.

İBRAHİM KAŞ GERİ DÖNÜYOR
Beşiktaş'ın Getafe'den kiraladığı İbrahim Kaş'ın sezon sonunda İspanya'ya geri döneceği öğrenildi. Getafe'nin Başkanı Torres savunmanın ortasında bir oyuncuya ihtiyaç duyduklarını ifade ederek Kaş'ı geri alacaklarını söyledi. İbrahim geçen sezon kiralık olarak yuvaya dönmüştü.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ