Şok! Uğur sezonu kapadı

Sivas maçının flaş ismi Uğur Boral dün gece sakatlanarak oyunu sedyeyle terketti. Ön çapraz bağları kopan Uğur sezonu kapatırken Bursalı Sercan da 1 ay sahalardan uzak kalacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2010 Güncelleme 05 Şubat 2010, 01:07
Şok! Uğur sezonu kapadı

İÇİNDEKİLER

Geçen haftaki Sivasspor maçında uzun aradan sonra tekrar formasına kavuşan Uğur Boral, dün geceki talihsiz sakatlığın ardından yine uzun süre sahalardan uzak kalacak. Karşılaşmanın 32. dakikasında sakatlanan Uğur Boral'ın ön çapraz bağlarında kopuk tespit edildiği ve büyük ihtimalle sezonu kapattığı ifade edildi. Milli oyuncu 32. dakikada tedavisi yapılıp oyuna dahil olmuş sonra sahayı sedyeyle terk etmişti.

SERCAN DA 1 AY YOK!
Bir kötü haber de Bursaspor'dan geldi... Yeşil- Beyazlılar'ın genç yıldızı Sercan Yıldırım, Volkan ile girdiği ikili mücedelenin ardından geçirdiği sakatlığın ciddi olduğu ve milli oyuncunun en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Milli oyuncu karşılaşmanın 29. dakikasında yaklaşık 60 metre topu sürdükten sonra kaleci Volkan ile girdiği mücadelede adale sakatlığı yaşadı.

DAUM: BU ZEMİN BİZE DEZAVANTAJ
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Christoph Daum, tur için avantajlı bir skor elde ettiklerini ancak Uğur Boral'ın sakatlığına çok üzüldüklerini söyledi. Zeminin kötü olduğunu belirten Alman hoca, "Zeminimiz iyi olsa bizim için çok daha iyi olacak. Oyuncularımı kutluyorum. İlk maç için avantajlı skor. Ancak Uğur Boral için üzgünüz" dedi.

ÇOK ZOR ANCAK İMKANSIZ DEĞİL

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrasında umutlu konuştu!.. Sağlam, "Yan hakem golümüzü vermedi. 1 gol deplasmanda çok önemli. Ama bunun arkasına sığınacak değiliz. 3-0'dan skoru çevirmek çok zor ama imkansız diye bir şey yok. Umudumuz bitene kadar her şeyi kovalayacağız" ifadesini kullandı.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ