Ezer geçer Fener

Sarı-Lacivertliler, Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Bursa'yı farklı yenip tur biletini cebine koydu. Golleri Santos, Lugano, Semih attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Şubat 2010 Güncelleme 05 Şubat 2010, 08:36
Ezer geçer Fener

İÇİNDEKİLER

SAHANIN TEK HAKİMİ KANARYA



Fenerbahçe fırtına gibi... Süper Lig'de pazar günü Sivasspor'u deplasmanda 5-1 yenen Sarı-Lacivertliler dün de Türkiye Kupası'nda sezonun flaş takımı Bursaspor'u dağıttı: 3-0. Çeyrek final ilk maçında güçlü rakibini Kadıköy'de konuk eden Fenerbahçe, ilk dakikadan itibaren oyuna hükmetti. Sağlı sollu ataklar geliştiren Kanarya 22. dakikada kullanılan serbest atışta direkten dönen topu iyi takip eden Andre Santos'la öne geçti. Baskısını sürdüren Kanarya, 26. dakikada Lugano'nun golüyle farkı ikiye çıkardı.

ÖZER VE GÖKHAN ÜNAL DİREĞE!

Sahanın tek hakimi olan ve mükemmel bir futbol sergileyen Fener, 41. dakikada Semih'le 3-0'ı buldu ve ilk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıda skoru korumak için oynayan Sarı-Lacivertliler kalesinde önemli tehlikeler yaşadı. Fakat Bursasporlu futbolcular son pasları ve son vuruşları iyi yapamayınca golü bulamadı. Kontra ataklarla gol arayan Fenerbahçe'de ise Özer ve Gökhan Ünal'ın şutları direkten döndü. Sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Kanarya, önümüzdeki hafta Bursa'da oynanacak rövanş için büyük avantaj yakaladı.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ