Fenerbahçeliler'e kötü haber!

Daum ile görüşen Güiza, "Terlikle bile zor yürüyorum. Bu şekilde takıma faydalı olamam" dedi Alman teknik adam da artık ameliyata sıcak bakıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2010 Güncelleme 03 Şubat 2010, 14:55
Fenerbahçeliler’e kötü haber!

İÇİNDEKİLER

Daum da ikna olmak üzere
Topuğunda iltihaptan dolayı ödem oluşan ve bundan dolayı da büyük acı çeken Güiza'nın durumu her geçen gün kötüye gidiyor. İspanyol futbolcu devre arasında ameliyat olmak istemiş ancak teknik direktör Daum ikna olmamıştı. Ancak artık bu durum değişti... Alman teknik adamla bir görüşme yapan Güiza, "Terlikle bile zor yürüyorum. Bu şekilde takıma faydalı olmam imkansız. Ameliyat olmalıyım" ifadesini kullandı.

Ameliyat olursa 1 ay yok
Güiza'nın durumunu yakından takip eden Daum'un da Güiza'nın bu isteğine sıcak baktığı gelen haberler arasında... Daha önce Güiza için ödemin inmesi için bekleme kararı alınmış ve 15 gün içinde sahalara geri dönmesi planlanmıştı. İspanyol golcü ameliyat olması halinde 1 ay futbol oynamayacak. Operasyon için kesin karar 1-2 gün içinde alınacak.

Oynarsam gol atarım!
Sivas'ta 2 gol atan Semih Şentürk, "Şans bulduğum sürece gol atarım. Ama gerçek performansımı yakalamam için üst üste 3-4 maç oynamam şart. Ancak bu şekilde maç kondisyonuna ulaşırım" dedi. Golcü futbolcu moralinin çok iyi olduğunu, yönetimle de arasında hiçbir problem bulunmadığını söyledi.

Alex&Arda çocuklar için!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kaptanları Mardin Kızıltepeli çocuklar için birleşti. Her iki futbolcu da imzaladığı formalarını Kavram Dersanesi'nin Kızıltepe şubesine gönderdi. Formalar açık arttırmayla satıldı ve elde edilen gelerlerle Kızıltepe Kız Meslek Lisesi'nin laboratuarına 10 adet bilgisayar alındı.

Fener isteyince fiyatı zirve yaptı!
Brezilya'da 'Zengin Kulüp' imajı yaratan Fenerbahçe'de Dentinho gerçeği su yüzüne çıktı... Geçtiğimiz yaz transfer piyasasında değeri 6 milyon Euro olan Dentinho'nun fiyatı, Fener talip olunca bir anda 15 milyona yükseldi. Yapılan pazarlıklarla ancak 9'a kadar indi. Bu arada Dentinho'nun bağlı olduğu menajerlik şirketinin ortaklarından birinin de Juan Figer olduğu ve bu yüksek fiyatları da Figer'in teklif ettiği iddia edildi.

Uğur Boral onbiri kaptı
F.Bahçe, Bursa maçının hazırlıklarına dün akşam devam etti. Kar yağışı altındaki idman soğuğa rağmen neşeli geçti. Sivas'ta onbirde oynayan Uğur, dünkü taktik antrenmanında onbirde denendi. Genç oyuncunun kupa maçında yine onbirde çıkması bekleniyor. Perşembe'ye kadar takımdan ayrı çalışacak olan Güiza ise Bursa maçında da yok.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ