Oğlum sana emanet

Giovani'nin babası Zizinho, Frank Rijkaard'a "Deportivo'ya gidiyorduk. Türkiye'yi seçtik. Bizim için para hep 2. planda" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2010 Güncelleme 03 Şubat 2010, 01:11
Oğlum sana emanet

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın flaş transferi Giovani Dos Santos'un babası Zizinho'nun transfer gerçekleşmeden önce Rijkaard ile yaptığı görümede ilginç sözler sarfettiği ortaya çıktı. Zizinho Rijkaard'a, "Eğer siz burada olmasaydınız biz Galatasaray'a gelmezdik. Tercihimiz Deportivo olurdu. Ancak sizin burada olmanız bizim de Galatasaray'ı seçmemizdeki tek neden" diyerek Rijkaard'a övgüler yağdırırken bir anlamda da Galatasaray'ı yerdi!...

Oğlum sana hayranlık duyuyor
Giovani'nin babası konuşmasını şöyle sürdürdü: "Oğlum için para şu anda ikinci planda. Çünkü İngiltere bizim için olumsuz bir adımdı. Kendisini ispatlayacağı bir yere gitmesi gerekiyordu. Bunun için en iyi yer ispanya'ydı.. Deportivo'nun teklifini de kabul edecektik. Ama sonra düşündük ki Dos Santos'un rahat edeceği en iyi yer sizin yeriniz olacaktır. Bunun için Galatasaray'ı tercih ettik. Oğlum size emanet. Onun size duyduğu hayranlık başarısı için en büyük etken olacaktır."

İki yıldız 9 milyon Euro
G.Saray'ın kiraladığı Caner ve Dos Santos için sezon sonunda ödeyeceği bonservis bedeli toplam 9 milyon Euro olarak belirlendi. Caner için CSKA'ya 3 milyon Euro verecek olan Cimbom'un, Santos için ise Tottenham ile 6 milyon Euro'ya anlaştığı öğrenildi.

Yağmurda idman
Cimbom, kupada Antalyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına Wow Kremlin Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla devam etti. Yağmur altında yapılan kısa süreli çalışmada futbolcular soğuk ve tipi nedeniyle oldukça zor anlar yaşadı.

Nonda Türkiye'den ayrıldı
G.Saray'ın kontenjan fazlalığı nedeniyle sözleşmesini tek taraflı feshettiği futbolcu Shabani Nonda, Türkiye'den ayrıldı. Nonda, THY'nin tarifeli uçağıyla Atatürk Havalimanı'ndan, akşam saatlerinde Almanya'nın Frankfurt kentine gitti.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ