Delgado fiyaskosu

Beşiktaş, Arjantinli'nin babası ve menajeri Eduardo Delgado ile el sıkıştı. Oynamayarak 1 milyon 100 bin Euro kazanacak Delgado, sözleşmesini sezon sonunda haklı fesih etme hakkına da sahip

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Şubat 2010 Güncelleme 03 Şubat 2010, 00:50
Delgado fiyaskosu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, yabancı kontenjanı sınırlaması nedeniyle durumu yılan hikayesine dönen Delgado sorununu çözdü. Arjantinli oyuncunun babası ve menajeri olan Eduardo Delgado dün Siyah-Beyazlı yöneticilerle el sıkıştı. İlk yarıda olduğu gibi sözleşmesi askıya alınan Delgado, yıllık 2.2 milyon Euro garanti parasını alacak. İlk yarı 1.1 milyon Euro alan Arjantinli, 1.1 milyon Euro daha alacak. Oyuncunun transfer sezonu açık olan bir ülkeye kiralanması da gündeme geldi.

HAKLI FESİH İLE AYRILABİLİR
Arjantinli'nin sezon sonunda isterse sözleşmesini haklı fesih etme yoluna gidebilme ihtimali de var. Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Tranfser Talimatı'nın "Futbolcunun Fesih Hakkı" başlıklı 28. maddesinin 5. fıkrasına göre, bir futbolcu takımının sezon içindeki maçlarının yüzde 10'unda görev almazsa sözleşmesini fesh edebilme yolunu açıyor. Arjantinli sakat olmadğını belgelerse sezon sonunda FIFA'ya başvurarak haklı fesih ile ayrılabilir.

Holosko: Dünya beni izleyecek!
Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Filip Holosko'nun aklı fikri Haziran ayında Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda. Kupada Slovakya forması giyecek olan Holosko, Haziran yaklaştıkça hırsının ve heyecanının daha da arttığını belirterek, "Hem ülkemi hem de Beşiktaş'ı temsil edeceğim. Dünya beni izleyecek" dedi. Haziran'a kadar daha da hazır hale geleceğini belirten Slovak, "Bu isteğim Beşiktaş'taki oyunuma da katkı yapacak" ifadelerini kullandı.

Rüştüve Tello idmana çıkmadı
Turkcell Süper Lig'de cuma günü Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarını dün sürdürdü. Antrenör Tayfur Havutçu yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda grip olan Rüştü ve bağısak enfeksiyonu geçiren Tello yer almadı. Hakan Arıkan ve Ferrari ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği
hazırlıklarını bugün sürdürecek

Mateo Ferrari ateşle oynuyor
Beşiktaş'ta sezonun ilk yarısının son maçında sakatlanan ve elmacık kemiğinden görme kaybı tehlikesi bulunan bir ameliyat geçiren Ferrrari kontrollü olarak takımla birlikte çalışmalara başlaması sevinç yaratırken, Nisan ayına kadar maske takması gereken İtalyan oyuncunun bu durumu dikkate almaması tepki çekti. Ferrari'nin beklenmedik bir darbe alması halinde görme riski taşıdığı ifade edildi.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!

BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR

10 NUMARAYI HAKETMEYENLER!

DÜNYANIN EN PAHALI TRANSFERLERİ