Galatasaray'a kötü haber!

"İstanbul'da olmaktan mutluyum ama 2 yıllık sözleşmem bitiyor. Yeni sezon için ise henüz bir karara varamadım"

Giriş Tarihi 02 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 02 Şubat 2010, 13:40
Galatasaray’a kötü haber!

İÇİNDEKİLER

Umut vermiyor

G.Saray'ın yıldızı Kewell, yeni sezonda sarı-kırmızılılarla yoluna devam edip etmeyeceği konusunda karar vermediğini söyledi. Avustralyalı, federasyonunun yayın organına verdiği röportajda, "İstanbul'da olmaktan mutluyum ama 2 yıllık sözleşmem bitiyor. Gelecek ile ilgili planlarımdan emin değilim" diye konuştu.

Arda'ya tavsiye

Avustralyalı futbolcu, Arda'nın yurt dışına gidip gitmemesi ile ilgili olarak ise ilginç konuştu. Kewell, "Eğer kendinizi en iyilerle kıyaslamak istiyorsanız, en iyiler arasında olmak istiyorsanız, oralara gitmeniz lazım. İngiltere, İspanya ya da İtalya'da kendinize şans tanımanız gerekiyor" diyerek Arda'ya tavsiyede bulundu.

Keyif alıyorum

Kewell, teknik direktör Frank Rijkaard'dan övgüyle bahsetti. Yıldız oyuncu, "Futbolcuyken de idollerimden biri olan bir teknik adamla, burada onunla çalışma fırsatını bulduğum için çok mutluyum. Futbol oynamaktan Frank Rijkaard ve Galatasaray sayesinde tekrar keyif alıyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

G.Saray'la yeniden doğdum

Kewell, geçmişte yaşadığı sakatlıklarıyla ilgili hikayeyi ve asıl gerçekleri zamanı gelince anlatacağını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Bittim, sonum geldi diye hissediyordum ama G.Saray'ın teklifiyle yeniden doğdum" açıklamasını yaptı.

Derbi yorumu

Harry Kewell, futbol dünyasına Galatasaray- Fenerbahçe derbilerini en iyi şekilde pazarlanabileceğini söyledi. Yıldız oyuncu, "İngiltere'de Manchester United- Liverpool derbisi varsa sizin de belki de dünyanın en büyük derbisi olan Galatasaray- Fenerbahçe derbiniz var. Bunun değeri bilinmeli. Sanırım bu konuda biraz zamana ihtiyaç var. Avustralya'da ligin mazisi 5-6 yıla dayanıyor" şeklinde konuştu.

FUTBOLCULARI BİR DE BÖYLE TANIYIN!


BİR ZAMANLARIN YILDIZ FUTBOLCULARI İÇİN TIKLAYINIZ

DÜNYANIN EN ENTERESAN STADYUMLARI


AYAĞI KIRILAN TALİHSİZ FUTBOLCULAR