Rijkaard baş döndürdü!

Takımı 4-1-4-1 sistemiyle sahaya süren Hollandalı hoca, 1-1'den sonra 4-3-3'e, 2-1'den sonra 4-2-3-1'e döndü. Caner'i sol bek ve sol açık, Uğur'u sağ bek ve sol bek, Giovani'yi sol açık ve santrforda oynatt

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2010 Güncelleme 01 Şubat 2010, 01:56
Rijkaard baş döndürdü!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard, Denizli'de adeta baş döndürdü... Takımını 4-1-4-1 sistemiyle sahaya sürerek herkesi şaşırtan Hollandalı hoca, 1-1'den sonra 4-3-3'e döndü. Rijkaard, 61'de Jo ile gelen gol sonrası ise 4-2-3-1 sistemini seçti. Tecrübeli hoca, futbolcuların mevkilerini de sürekli değiştirdi. Maça sol bekte başlayan Caner, son 20 dakikada sol açık oynadı. Sağ bek Uğur da Emre Güngör'ün girişinden sonra sol beke geçti.

JO ÇOK DAHA İYİ OLACAK
Yeni transfer Giovani de önce sol açık, Jo'nun çıkmasının ardından da santrfor olarak oynadı. Kaptan Arda da taktik değişiklikleri için, "Mevkileri değiştire değiştire kazandık" ifadesini kullandı. Öte yandan Rijkaard maç sonrasında, "Kötü oynadık ve golü yedik. Bunu haketmiştik. Fakat iyi reaksiyon gösterip kazandık. Jo'nun gol atması önemliydi. Çok daha iyi olacak" dedi.

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE SAHAYA!
Denizlispor deplasmanında zor da olsa galibiyete ulaşan Galatasaray'da maç sonrası büyük coşku yaşandı. Sarı-Kırmızılı taraftarların yoğun tezahüratlarını geri çeviremeyen futbolcular soyunma odasından yeniden sahaya döndü. Taraftarları selamlayan futbolcular, tezahüratlara alkışlarla karşılık verdi.

İLK 11'DE EMRE ÇOLAK SÜRPRİZİ
Rijkaard'ın son haftalarda sürekli şans verdiği genç Emre Çolak, Denizlispor deplasmanına 11'de başladı. İlk yarıda elle oynayıp sarı kart gören Emre bir türlü etkili olamadı. Rijkaard, genç futbolcuyu 58. dakikada oyundan alıp yerine iovani'yi soktu. Emre, "Daha iyi oynamam gerekiyordu. Fakat kazandığımız için çok mutluyum" dedi.

SABRİ! SENDEN YORUMCU OLMAZ
Uzun süredir sakat olan Sabri dün gece Adnan Polat'ın özel izniyle Lig TV'de yorumculuk yaptı. Maçtan sonra Lig TV'ye bağlanan Arda Turan, "Ek iş mi yapıyorsun Sabri Abi? Senden yorumcu olmaz" diye takılırken Sabri de "Bunun hesabını anrenmanda soracağım" diye cevap verdi. Ardından da kaptanını galibiyetten dolayı kutladı.

LEO FRANCO YİNE YAPTI YAPACAĞINI
Galatasaray, sakat oyuncularının yerini transferlerle doldurmuş gözüküyor. Elano gittikçe takıma alışıyor. Orta alandaki açığı kapatıyor. Arda'nın performansını beğendim. Attığı kafa golünde yükselişi ve vuruşu feykaladeydi. Ancak 55'te oyuna giren Giovani'den birşey anlamadım. Yorum yapmak için erken... Emre Çolak'ı çok beğendim. G.Saray'a çok hizmet eder. Son sözüm ise yine armut gibi gol yiyen Leo Franco'ya! TURGAY ŞEREN

PREMİER LİG'İN SÜPER TRANSFERLERİ

AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

EFSANELERİN UNUTAMADIKLARI DERBİLER

SÖZLEŞMESİ BİTECEK FUTBOLCULAR

ELDE PATLAYAN TRANSFERLER