Kiralık katil Jo

19'da kaptan Arda'nın süper kafa golüyle öne geçen Cimbom, 51'de Engin'in golüyle şoka girdi. Fakat Jo'nun fırsatçılığı Galatasaray'ı üç puana taşıdı... Sarı-Kırmızılılar ligde son 6 galibiyete de tek farkla ulaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Şubat 2010 Güncelleme 01 Şubat 2010, 01:56
Kiralık katil Jo

İÇİNDEKİLER

HAKAN ŞÜKÜR DEĞİL ARDA!
Lider Fenerbahçe'nin 5-1'lik Sivas galibiyeti sonrası Denizli deplasmanına çıkan Galatasaray, 2-1'lik galibiyetle zirve takibini sürdürdü... Maça çok hızlı başlayan Sarı-Kırmızılılar, 19. dakikada kaptan Arda ile öne geçti. Sağdan Barış'ın ortasına çok iyi yükselen genç yıldız kafayla topu filelere gönderdi: 1-0. Ligde galibiyeti olmayan Denizlispor, Sarı-Kırmızılı kaleye baskı kursa da istediği golü bulamadı. Cimbom'un yeni gol silahı Jo, 45. dakikada mutlak bir pozisyonu harcayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

LEO FRANCO YİNE HATALIYDI
İkinci yarının başlamasıyla baskılı futbolunu sürdüren Denizlispor, 51'de eşitliği yakaladı. Arka direkte kendini çok iyi unutturan Engin'in kafası, kaleci Leo Franco'nun hatasının da yardımıyla ağlara gitti: 1-1. Galibiyeti bulmak için yeniden Denizli kalesine yüklenen Galatasaray 61'de yeni transfer Jo Alves ile birkez daha öne geçti: 2-1. Sarı-Kırmızılılar kalan dakikalarda skoru koruyarak ligde üst üste dördüncü galibiyetine ulaştı.

PREMİER LİG'İN SÜPER TRANSFERLERİ

AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

EFSANELERİN UNUTAMADIKLARI DERBİLER

SÖZLEŞMESİ BİTECEK FUTBOLCULAR

ELDE PATLAYAN TRANSFERLER