Tek partim Beşiktaş

Murat Aksu kendisi için, "Seçime siyaset karıştırıyor" diyen Yıldırım Demirören'e "2. başkanı siyasi parti üst düzey yöneticisi. Aynı partinin gençlik kollarından kulübe üyeler alındı. Bunu açıklasın" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2010 Güncelleme 19 Ocak 2010, 03:13
Tek partim Beşiktaş

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın 31 Ocak'taki kongesine sayılı günler kala başkan adayları arasındaki polemik kızışıyor. Kendisi için "Seçime siyaset karıştırıyor" diyen Başkanı Yıldırım Demirören'i hedef alan Murat Aksu, "Yönetiminin 2. başkanı bir siyasi partinin üst düzey yöneticisi ve aktif siyaset yapıyor. Aynı partinin gençlik kollarından kulübe üyeler alındı. Genel kurula koyduğu siyaseti vesayeti açıklasın" dedi.

Mağduriyet propagandası
Murat Aksu, Demirören'den kulübe üye yapılan bu grupların ve etraflarındaki suç çetelerinin, Denizli maçında, Demirören aleyhine protesto yapan gruba neden şiddet uyguladıklarını açıklamasını da istedi. Demirören'in mağduriyet propagandası yaptığını vurgulayan Aksu, "Seçim sürecine siyaset karıştırdığını iddia ettiği Bakan, Vali ve Emniyet Müdürleri'nin adını ve görev yerlerini açıklayamıyor. Hiç bir kanıtı yok. Bütün bunlar sadece 'çamur at izi kalsın' mantığıdır" diye konuştu.

Üzülmez: Bir galibiyet yeter
Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Üzülmez, umut saçtı. İçinde bulundukları durumun farkında olduklarını belirten Üzülmez, "Ancak, unutulmasın ki geçen sene de, bu sezonun ilk yarısında da kötü gidiyorduk. Aldığımız bir galibiyetle her şeyi değiştirdik. Yeniden çıkış yakalamamız için bize 1galibiyet yeterli olacak" dedi.

Ve kale Rüştü'nün
Beşiktaş, ligde Belediye ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün sürdürdü. Antrenmana tedavileri süren Hakan Arıkan ve Ramazan Özcan katılmazken, İsmail ve Ferrari takımdan ayrı koştu. Belediye maçında kaleye Rüştü geçecek.

Denizli: Hiçbir yere gittiğim yok
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 'Aklı fikri Çeşme'de' yorumlarıyla ilgili olarak, "5 yıl daha Çeşme'ye gitmeyi düşünmüyorum. Tek derdim Beşiktaş'ın başarısı. Şu anda aklımın ve kalbimin bulunduğu yerdeyim. Hiç bir yere gitmiyorum" ifadelerini kullandı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


YUVASINA DÖNEN FUTBOLCULAR

EN ÇOK PARAYI ONLAR KAZANIYOR

DÜNYANIN EN SEKSİ SPORCULARI

BEŞİKTAŞ'IN EFSANE FORMALARI

BEŞİKTAŞ'IN FOS TRANSFERLERİ