Beşiktaş'ta büyük kriz!

Mustafa Denizli Delgado'nun bir an önce takıma dönmesini isterken, yaşananlar ve planlar hiç de öyle değil.

Giriş Tarihi 16 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 16 Ocak 2010, 10:45
Beşiktaş’ta büyük kriz!

İÇİNDEKİLER

Tedavisine Arjantin'de devam edilen Delgado İstanbul'da olacak. "Oynamaya geliyorum" diyen Arjantinli hazır olsa bile yerine kimin gideceği belirsiz...

Kasıklarından geçirdiği ameliyat sonrası 9 santimlik kist oluşan Arjantinli'nin İstanbul'da olması bekleniyor. Siyah-Beyazlı futbolcu, beraberinde ultrason ve MR sonuçlarını da getirecek. Delgado ile sürekli telefonla görüşen ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Mustafa Denizli'ye son gelen haberler olumlu yönde. Tangocunun çekilen en son ultrasonunda 9 santimolan ameliyat kistinin büyük ölçüde küçüldüğü ve bunun iyiye işaret olduğu öğrenildi.

KALIRSA HANGİ YABANCI GİDECEK?
Ancak tüm olumlu haberlere rağmen tablo o kadar da aydınlık değil. Mustafa Denizli ile yönetimin Delgado ile yeni sözleşmeye sıcak bakmadığı ve bunun için de hiçbir hazırlık yapmadığı belirtildi. Denizli'nin başkan Yıldırım Demirören ile yaptığı son görüşmede Delgado'nun kampa katılmamasından dolayı ikinci yarı için hiçbir fikrinin bulunmadığını söylemesi, bu futbolcuyla ilgili umutları azaltıyor. Kalması bir yabancının gönderileceği anlamına geliyor ama o konuda bir çalışma yok. Sözleşmenin tekrar dondurulma isteği de ayrı bir krize neden olabilir. (habertürk)