Fenerbahçe Gökhan Ünal'ın işini bitirdi

Sarı-Lacivertliler , Trabzonspor'u 3 milyon 250 bin Euro ve Burak Yılmaz teklifiyle ikna etti... Fenerbahçe, Eskişehir'e kiralık verdiği Burak'ı geri alabilirse bugün imza atılacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2010 Güncelleme 15 Ocak 2010, 01:30
Fenerbahçe Gökhan Ünal’ın işini bitirdi

İÇİNDEKİLER

FENERBAHÇE MUTLU SONA YAKIN
FENERBAHÇE ara transferdeki sessizliğini bozuyor... Sarı-Lacivertliler, uzun süredir peşinden koştuğu Trabzonspor'un suskun golcüsü Gökhan Ünal'ı renklerine bağlamaya çok yaklaştı. Fenerbahçe yönetimi kıran kırana geçen pazarlıklar sonrasında Bordo- Mavililer'i 3 milyon 250 bin dolar ve Burak Yılmaz teklifiyle ikna etmeyi başardı. İki kulüp arasındaki görüşmeler bugün de devam edecek.

ALİ BİLGİN ESKİŞEHİR YOLCUSU
Fenerbahçe yönetimi önce Eskişehirspor'la görüşerek kiralık olarak verdiği Burak Yılmaz'ı geri isteyecek. Ardından da genç yıldızı Trabzonspor'a verecek. Sarı-Lacivertliler'in Burak Yılmaz'a karşılık Eskişehir'e Ali Bilgin'i kiralık yollayacak. Gökhan Ünal her şey yolunda giderse, Alex, Semih Şentürk ve Daniel Güiza'nın ardından Fenerbahçe kadrosundaki 4. gol kralı olacak.

ŞENOL GÜNEŞ'İN GÖZÜ ŞİMDİ DE UĞUR BORAL'DA!
Gökhan Ünal transferi bugün kesinleşirse çok istediği Burak Yılmaz'a kavuşacak olan Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş gözünü şimdi de Fenerbahçeli Uğur Boral'a çevirdi. Sol kanatta Gabric'in istikrarsız performansı nedeniyle arayışlara giren tecrübeli hocanın yöneticilerden Uğur'un transferinin bitirilmesini istediği öğrenildi. Bordo-Mavililer bugün Gökhan için yapılacak görüşmelerde Uğur'u resmen isteyecek.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


EN ÇOK KAZANAN SPORCULAR

SÜPER LİG TRANSFER DOSYASI

UNUTULMAZ FRANSIZ FUTBOLCULAR

TRANSFER DÖNEMİNİN 20 BOMBA İDDİASI

FENERBAHÇE TARİHİNİN EN İYİ 18'İ

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

TRABZONSPOR'UN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ 18'İ

TRABZONSPOR'UN UNUTULMAZ FORMALARI