Beşiktaş'tan teklif aldım

İspanyol yıldız, Siyah-Beyazlı takımdan transfer teklifi aldığını ifade ederek, "Beni Inter ve Juventus da istiyor" diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2010 Güncelleme 15 Ocak 2010, 01:26
Beşiktaş’tan teklif aldım

İÇİNDEKİLER

Real Madrid'in önde gelen isimlerinden biri olan Guti, Beşiktaş'tan teklif aldığını doğruladı. Menajeri Zoran Vekic'in ardından bir basın toplantısı yapan Guti, Beşiktaş'ın transfer teklifi yaptığını açıkladı. İtalyan kulüplerinden İnter ve Juventus'un da kendisini istediğini belirten Guti, "Real Madrid'e yıllarımı verdim ve buradan sadece birileri istiyor diye ayrılmak istemiyorum. Ancak gerçekten istenmediğimi hissedersem o zaman ayrılabilirim" ifadesini kullandı.

CİDDİ BİÇİMDE İLGİLENİYOR
Her futbolcu gibi uzun yıllar formasını giydiği kulüpten emekli olmak istediğini dile getiren İspanyol yıldız , "Benim vicdanım temiz ve yatağa uzandığım zaman Real Madrid için yaptıklarımla her zaman gurur duyuyorum. Bu kulübün başında çok teknik adam gördüm, kimsenin yeri garanti değil. Bugünkü düşüncem kalmaktan yana, elbette yarının neler getireceğini bilemeyiz" dedi. Guti'nin yakın çevresine Beşiktaş'ın teklifiyle ciddi biçimde ilgilendiğini söylediği öğrenildi.

HEDEFİM KALICI OLMAK
Beşiktaş'ta Ramazan Özcan iddialı konuştu. Rüştü Reçber ve Hakan'ın sakatlığında A2 Takımı'nın kalecisi Korcan'ın da güven vermemesi üzerine apar topar transfer edilen Ramazan, ilk üç sınavında Siyah-Beyazlı taraftarlardan geçer not alamadı. Buna rağmen umutlu konuşan Ramazan, "Beşiktaş'a kiralık olarak geldim. Ama göstereceğim performansın ardından bu camiada kalıcı olacağım. Zaten sözleşmemde Beşiktaş'ın beni satın alma opsiyonu var. Bu büyük kulübe geçici olmaya gelmedim" dedi.

Erhan resmen Antalyaspor'da
BEŞİKTAŞ'ta Mustafa Denizli'nin bir türlü gözüne giremeyen Erhan Güven Antalyaspor'la sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı. Tecrübeli futbolcu, "Antalyaspor'da başarılı olacağıma eminim. Hedefim Beşiktaş'a yeniden geri dönmek" dedi.

Delgado'dan umut kesildi
BEŞİKTAŞ'ta futbola dönüp dönmeyeceği henüz netleşmeyen Delgado'nun yarın İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Ancak doktorların verdiği ilk raporların iç açıcı olmadığı öğrenildi. Bu nedenle Arjantinli yıldızın ligin 2. yarısında oynaması çok zor.

Serdar Özkan'ı Benfica istiyor
PORTEKİZ futbolunun önde gelen isimlerinden Benfica'nın Serdar Özkan'ı çok istediği öğrenildi. Portekiz temsilcisinin Siyah-Beyazlı oyuncuyu 1 yıldır yakın takibe aldığı belirlenirken sezon sonunda sözleşmesi biteceği için bedava almak istediği öğrenildi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ


EN ÇOK KAZANAN SPORCULAR

SÜPER LİG TRANSFER DOSYASI

UNUTULMAZ FRANSIZ FUTBOLCULAR

TRANSFER DÖNEMİNİN 20 BOMBA İDDİASI

BEŞİKTAŞ TARİHİNİN EN İYİ 18'İ


BEŞİKTAŞ'IN EFSANE FORMALARI