Trabzonspor Bomba transferi bitirdi mi?

Transfer çalışmalarını yürüten başkan Sadri Şener, yöneticiler Mahmut Aksu ve Metin Kazancıoğlu ile tercüman Halil Yazıcıoğlu, dün sabah saatlerinde İstanbul üzerinden Madrid'e gitti.

Giriş Tarihi 12 Ocak 2010, 00:00 Güncelleme 12 Ocak 2010, 09:31
Trabzonspor Bomba transferi bitirdi mi?

İÇİNDEKİLER

Buradan da Kolombiya'nın Barranquilla kentine geçecek olan bordomavili heyetin, 25 yaşındaki golcü için Atletico Junior kulübüyle pazarlık masasına oturacağı dile getirildi.

BİRLİKTE DÖNECEKLER
Yapılan ilk görüşmelerde 3 milyon euro bonservis karşılığında anlaşmaya varıldığı ve Trabzonsporlu idarecilerin Barranquilla'da yapılacak görüşmede bu bedeli 2 yıllık vadeyle ödeme talebinde bulunacağı öğrenildi. Transfer için imza yetkisi olan Şener ve Aksu'nun Kolombiya'ya birlikte gitmesi "Transfer bitti" yorumlarının yapılmasına neden olurken, bordo-mavili heyetin cuma günü Teofilo Gutierrez ile beraber yurda dönmesi bekleniyor.

ALTERNATİF SANTİAGO GUTİERREZ
transferinde önemli adımlar atan Trabzonspor yönetimi, son dakikada bir pürüz çıkması halinde rotayı Arjantin'in Banfield kulübünde oynayan Santiago Silva'ya çevirecek. Velez Sarsfield ile Banfield arasında ihtilafa neden olan golcü oyuncu, kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyor.


SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LİG'İN GURBETÇİ FUTBOLCULARI


SÜPER LİG'DE GELENLER-GİDENLER

EN PAHALI BONSERVİS BEDELLERİ