Hesap peşinde

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Kasım 2009 Güncelleme 18 Kasım 2009, 10:30
Hesap peşinde

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın hafta sonu Fenerbahçe ile yapacağı derbi orta alandaki deneyimli oyuncu Yusuf Şimşek için ayrı bir anlam taşıyor. Yusuf'un yakın çevresine, "F.Bahçe ile değil, ama oradan birileriyle özel hesabım var" dediği öğrenildi.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN


BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİNİN SONUCU NE OLUR?-ANKET

İŞTE TARİHE GEÇEN BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇELİLER...

HERKES BENİ İZLEYECEK
Derbinin kendileri açısından çok önemli olduğunu belirten Yusuf'un, "Elimden geleni yaparak takımımın galibiyetine katkıda bulunacağım. Herkes benim kim olduğumu görecek" ifadelerini kullandığı da kaydedildi.

RÜŞTÜ OYNAYACAK GİBİ
Siyah Beyaz'ılar'ın zorlu F.Bahçe sınavı öncesi kalesinde yaşanan sıkıntı devam ederken, deneyimli eldiven Rüştü, her türlü fedakarlığa hazır olduklarını söyledi. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin "Kalecilerimiz fedakarlık yaparsa oynatırız" demecine yanıt veren Rüştü, "Belimde hala ağrı var, ama geçen haftadan iyiyim. Önümüzdeki 1-2 gün önemli. Maçın önemini biliyoruz. Her türlü fedakarlığa hazırız. Derbide oynamak istiyorum" dedi.

A2 DERBİSİNDE GÜLEN OLMADI
Beşiktaş ile F.Bahçe A2 Takımları arasındaki derbi 1-1 bitti. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki maçta Sarı- Lacivertliler, 18. dakikada Gökay'la öne geçti. Beşiktaş'a beraberliği getiren golü 65'te Mehmet İncebacak attı. Beşiktaş 28 puanla liderliğini sürdürürken, F.Bahçe ise 21 puanla 3. sırada yer aldı.

SAKATLAR CAN SIKTI
Ligde hafta sonu ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak Beşiktaş, hazırlıklarını dün tam 9 eksikle sürdürdü. Siyah- Beyazlılar'da milli takımlardaki Tello, İsmail Köybaşı ve Necip Uysal'ın yanı sıra tedavileri süren Rüştü, Hakan, Nihat, Holosko, Rıdvan ve Uğur idmana çıkmadı. Derbi öncesi sakat isimlerin hala iyileşmemiş olmaması teknik direktör Mustafa Denizli'yi çileden çıkarırken, sağlık ekibine, "Derbiye yetiştirin" diye talimat verdi.