Ali Koç'tan yaylım ateşi

Asbaşkan'ın sözlerinden Daum da nasibini aldı, Carlos da.

Giriş Tarihi 11 Kasım 2009, 00:00 Güncelleme 11 Kasım 2009, 10:52
Ali Koç’tan yaylım ateşi

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, tek forvetli sistemde Semih'in sıkıntı yaşadığını belirterek "Burada sorulacak soru, 'Biz neden iki forvetle oynamıyoruz' olmalıdır" şeklinde konuştu. Gazi Üniversitesi'nde düzenlenen "Sports Marketing" konulu panele katılan Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, katılımcı öğrencilerin sorularını yanıtladı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYIN

Koç, Semih'in; Kezman ve Güiza'dan önce de sonra da sonra yedek kulübesinde kalmasıyla ilgili bir soruya, "Tek forvetli sistemde Semih sıkıntıya giriyor. Olmaması gereken durumda kulübede oturuyor. Sahaya çıktığında da görevini yerine getiriyor. Burada sorulacak soru 'Neden iki forvetle oynamıyoruz' şeklinde olmalıdır" yanıtını verdi. Fenerbahçe Asbaşkanı, kulüpten ayrılacağını açıklayan Brezilyalı Roberto Carlos ile ilgili olaraksa, "Roberto Carlos'un gidip, gitmemesi beni o kadar ilgilendirmiyor" dedi. Son zamanlarda konuyla ilgili yapılan değerlendirmelerde doğruluk payı olduğunu anlatan Koç, "Fenerbahçe'ye katkıları olmuştur. Zorla kimseyi tutamazsınız. Bu olay artık bir netliğe kavuşmalı" diye konuştu.

"HANGİ FUTBOLCU NEREDE DOĞDU?" MERAK EDİYORSANIZ TIKLAYIN!


FUTBOLDA EROZYON VAR
Anıtkabir'deki törenlere katılan 1907 UNİFEB Fenerbahçeliler Derneği'ne de övgüler yağdıran Koç, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugünkü (dün) törenlere, 38 şehir ve 65 üniversiteden, 2 bin 38 kişi katıldı. Derslerine ve sınavlarına rağmen bu katılım gerçekleşti. Futbolda bazı şeyler erozyona uğruyor. Türk futbolu büyük bir atılım yapmıştır. Hakemliğimiz bu gelişmelere ayak uyduramadı. Fenerbahçe stat gelirleri bakımından Bayern Münih'ten sonra Avrupa'da ikinci sıradadır. Her yönüyle futbolumuzda yeni bir sayfa açmalıyız."

ÇOCUKLARIM FB'Lİ OLMAZSA!
Ali Koç, çocuklarının başka bir takımı tutması halinde onlara bakış açısının değişeceğini ifade ederek ilginç açıklamalarda bulundu. İşte Koç'un taraftarlıkla ilgili sözleri: "Babam Beşiktaşlı. Baba-oğul maç seyretmeye gidemiyoruz. Bu benim içimde bir eksiklik. Çocukların hangi takımı tutacağında okul servis şoförleri veya dayıları etkili oluyor. Benim çocuklarım başka bir takımı tutarlarsa, ya hayatta olmam ya da onlara bakış açım değişir. Babam tüm maçları izliyor. Benim Fenerbahçeli olacağımı bilseydi, beni Beşiktaşlı yapmak için daha çok uğraşırdı. Fenerbahçe'nin, Cumhuriyet'in kuruluşunda ve kurtuluşunda rolü olmuştur. Fenerbahçe futbolda öncü ve önderdir. Ben olaya sportif başarı olarak bakmıyorum.