Sercan çalımı!

Fenerbahçe, Sercan Yıldırım karşılığında Bursaspor'a 6 milyon Euro nakit, Ali Bilgin'in bonservisi ve genç Abdulkadir'i de 1 yıllık kiralık önerdi. Sarı-Lacivertliler transferde bir adım öne geçti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2009 Güncelleme 23 Ağustos 2009, 00:25

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe, Bursasporlu Sercan Yıldırım için yeniden atağa kalktı. 10 gün önce Sercan Yıldırım'ın babasına "Galatasaray veya başka bir kulüple anlaşırsanız lütfen imzadan önce bizi son bir kez arayın" mesajını gönderen Fenerbahçe Yönetimi, önceki gün de Bursapor'a yeni bir teklif sundu. Sarı- Lacivertli kubülün yaptığı teklifin, ezeli rakibi Galatasaray'ın teklifinden çok daha astronomik olduğu da ortaya çıktı.

HER AN İMZA ATILABİLİR
Sarı-Lacivertli yönetim, Sercan için Bursaspor'a 6 milyon Euro ve Ali Bilgin ile birlikte, genç Abdulkadir'i bir yıllık kiralık olarak önerdi. Sercan'ın bonservisini 10 milyon Euro olarak açıklayan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, bu teklif karşısında düşünmek için süre istedi. Bursa'nın hocası Ertuğrul Sağlam onay verdiği taktirde bu transferin hemen gerçekleşeceği ifade ediliyor.

FENER İDMANINDA SEMİH OMUZLARDA
Fenerbahçe, yarın Diyarbakır ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Daum'un yardımcısı Roland Koch, Sion maçında gol yenmediği için takımın şınav çekmesine gerek olmadığını söyledi. Bu arada Sion maçının yıldızı seçilen Semih Şentürk, arkadaşları tarafından omuzlarda taşındı. Kanarya'da Alex idmana çıktı ama takımdan ayrı çalıştı. Deniz'den sonr Deivid'de de adele problemi olduğu için antrenmana çıkmadı. Kaleci antrenörü Holger Gerkhe'nin 47. yaş günü de kutlandı

ANNEM DE TOPÇUYDU
F.Bahçe Kaptanı Alex de Souza, "In İstanbul" isimli dergiye verdiği röportajda, ilginç sözler sarfetti! Babasının futbolcu olduğunu, annesinin de futbol oynadığını söyleyen Alex, "Ben bu ortamda büyüdüm ve teşvik edildim" dedi. Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını belirten Alex, "Süre dolunca bir kontrat daha yapmak isterim. İstanbul'u çok seviyorum. Türk statüsüne geçmeye de sıcak bakıyorum" diye konuştu.

FENERBAHÇE, UĞUR BORAL'I BIRAKMIYOR
Fenerbahçe Yönetimi, La Liga ekiplerinden Osasuna'nın Uğur Boral'ı kiralamak için yaptığı teklife "Hayır" cevabını verdi. Resmi interhet sitesinden yapılan açıklamada, "Bonservis bedeli için teklif gelmedi. Medyada çıkan 3,5 milyon euroluk teklif ise hayal ürünüdür" ifadesi kullanıldı.