Tasfiye edilir

Fethullah Gülen'in psikoterapisti, TAKVİM'e konuştu. Gündeme "Bu bir tasfiye planı mı" sorusu düştü. Cemaati yakından tanıyan Latif Erdoğan'ın buna cevabı net oldu: Hoca derin cemaatle ters düşerse tasfiye edilir...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2014 Güncelleme 03 Ekim 2014, 02:12
Tasfiye edilir

İÇİNDEKİLER

Takvim yine gündemi belirledi. Hükümete darbe girişiminde bulunan Gülen örgütünün lideri Fethullah Gülen'e 10 yıldır masaj ve psikoterapi uygulayan E.B.'yi dinledi. E.B, Gülen'in tuttuğu takımdan, Aydın Doğan'la ne konuştuğuna ve 17 Aralık'tan sonra Pensilvanya'da neler yaşandığını bir bir anlattı. Bu açıklamalar gündeme bomba gibi düşerken sosyal medyada "Bu bir tasfiye planı mı" sorusu oluştu. Zira Hoca için özel bir psikoterapist görevlendirilmesi dikkat çekici bulundu. Bazı uzmanlar "Cemaatte Fethullah Gülen'in akli dengesi yerinde değil diyerek tasfiye etmek istiyenler olabilir" yorumu yapıldı. İşte Türkiye E.B.'nin açıklamalarını tartışırken cemaati çok yakından tanıyan Latif Erdoğan, TAKVİM'e çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, E.B.'nin yaptığı işi daha önce Cevdet adlı bir uzman tarafından uygulandığını söyledi. Gülen'i ziyaret edenlerin salondan içeri giremeyeceğini belirtti. Türkiye'den doktorların Pensilvanya'ya gidip kendisini kontrol ettiğini kaydetti.

'YANLIŞ YAPTIM' DERSE

Cemaat içindi Gülen'e yönelik bir tasfiye planına kimsenin cesaret edemeyeceğini kaydetti. Ancak cemaatin dış mihrakların elinde olduğunu belirtti. Ardından da şunları söyledi: "Cemaat içinde kimse Fethullah Gülen'i tasfiye etmeye kalkışamaz. Çünkü ellerinde bir gerekçe yok. Bu sadece paralel yapı yani derin cemaatin elindedir. Gülen, cemaati elinde tutan dış mihraklarla ters düşerse giderb. Örneğin Hoca 'Ben yanlış yaptım. Pişmanım" derse cemaate operasyonları yaptıran dış mihraklar hocayı tasfiye eder. Şu anda da cemaate operasyonlar yaptıran bu dış mihraklardır."

CIA&GÜLEN İŞBİRLİĞİNİN HEDEFİ TÜRKİYE

Fethullah Gülen'in masaj için 150 bin dolar ödemesi, Cemaat içinde de büyük tepkilere neden oldu. Cemaat'e bağış yapan birçok kişi, "Verdiğim paralar haram olsun. Çocuğum rıskından kesip bağış yaptım. Gülen, bu paralarla masaj yaptırmış" diye isyan etti.