"Yeni yönetimi iş başına getirin"

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrası CHP'de oluşan çatlakla yeniden sahneye çıkan Deniz Baykal, "Kurultayda hatalara düşmemiş yeni bir yönetimi iş başına getirin" dedi.

Giriş Tarihi 16 Ağustos 2014, 00:00 Güncelleme 16 Ağustos 2014, 18:21
Yeni yönetimi iş başına getirin

İÇİNDEKİLER

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Bilecik programı kapsamında Bozüyük CHP İlçe Teşkilatı'nı ziyaret etti. Baykal, parti içinde 'Susun konuşmayın, benim dediğim doğrudur, ben ne dersem o olur' anlayışına itibar edilmemesi gerektiğini belirterek "Her şeyi tartışalım, konuşalım. Bizim şu anda her şeyden çok parti sorumluluğu ve bilinciyle tartışmaya ihtiyacımız var. Herkes yanlış yapar. Yanlış yapılmaması mümkün değildir. Önemli olan yanlışın yapılması değil, yapılan yanlış karşısında sessiz kalınmasıdır, yapılan yanlış karşısında ses çıkarılmamasıdır, yapılan yanlış karşısında teslim olunmasıdır dedi.

YENİ YÖNETİMİ İŞ BAŞINA GETİRİN

Baykal, "Partimizi ayağa kaldıralım, sizler içindesiniz biliyorsunuz. Bunları düzeltmek için bir arayışı başlatın. Neyle olur, tartışmayla olur. Önümüzde bir kurultayda var. Bu kurultay sürecinde doğru bir çözümü, yeni bir yönetimi hatalara düşmeyecek, gelecekte de düşmeyecek umudunu veren taze bir yönetimi iş başına getirin arkadaşlar" diye belirtti