Gazze soykırımı

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Tayyip Erdoğan K.Maraş'ta vatandaşlara seslendi. Gazze'de katliam yapan İsrail'e tepki gösterdi: Hitler'in izinden gidiyorlar. CHP de onların yanında...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2014 Güncelleme 02 Ağustos 2014, 00:00
Gazze soykırımı

İÇİNDEKİLER

Köşk seçimi için geri sayım başladı. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da mitinglerini hızlandırdı. Erdoğan, dün Kahramanmaraş'ta halka hitap etti. Gazze'de katliam yapan İsrail'e tepki gösterdi. Erdoğan şu mesajları verdi: CHP tarihi boyunca dış politikada ne yaptıysa bugün de aynısını yapıyor. CHP, Hitler'e ve Mussollini'ye sahip çıkmıştır. Hatta Hitler'in safında yer almıştı. Bugün de Hitler'in izinden giden İsrail'e sahip çıkıyor. CHP kurulduğu andan itibaren İsrail'in yanında yer aldı, bugün de yanında durmaya devam ediyor. CHP Irak'ta adaletsizliği, Mısır'da darbecileri, Suriye'de eli kanlı Esed'i destekliyor. Gazze'de de İsrail işini rahat görsün, rahat soykırım yapsın diye bizi susturmanın mücadelesini veriyorlar. Susmak yok, hakkı söylemeye devam edeceğiz.

BİR DE ÇARKÇI EKMEL ÇIKTI
MHP, CHP'nin peşine takılmasını tabanına anlatamıyor. Bakıyorsunuz çatı adayın yanında Sosyalist İşçi Partisi Komünist Parti. Yahu dünyada komünist mi kaldı. Bahçeli evime çocukları gönderip andımızı okutacakmış. Bahçeli sen çocukları çatı adayınızın evine gönder. Monşer adayınıza bir zahmet İstiklal Marşı'nı öğretsinler. Ben 'Çarkçı Kemal'i tanımıştım da şimdi bir de 'Çarkçı Ekmel' çıktı. Diyor ki 'Ben orada öyle bir şey demedim' Güya bu bir profesör.

REKOR BEKLİYORUZ...
Bu ortak aday benim CHP'ye gönül vermiş kardeşlerime yakışıyor mu ? CHP ve MHP'ye bu adayı zorla dayattılar. CHP ve MHP tabanına 'tıpış tıpış gidip, oy vereceksiniz' dedi. 10 Ağustos'ta rekor bekliyoruz. Tarihi bir oran bekliyoruz.