Büyük patronun Köşk adayı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2014 Güncelleme 17 Haziran 2014, 02:24
Büyük patronun Köşk adayı

İÇİNDEKİLER

TARİH: 27 AĞUSTOS 2011 Haziran genel seçimleri yeni bitmiş. 2013 yılına iki yıl var. Ortada ne Taksim/Gezi, ne 17/25 Aralık darbeleri yok. Fethullah Gülen'in emniyet-yargı cuntası hamle yapmamış. Gülen'in kadrosu iktidarın çevresinde geziyor. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ismi bile geçmiyor.
Ve... Takvim Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ergün Diler "Ekmeleddin Bey'e CİDDE'DE ÇANKAYA önerisi" başlıklı yazısı ile basında tarih yazan bir yorum-analize imza atıyor.
Ekmeleddin İhsanoğlu'nun Çankaya'ya muhalefetin adayı olacağını, aylar önceden duyuruyor.
MARİFET İLTİFATA TABİDİR.
Ergün Diler'e başta TAKVİM okurları ve yazısını okuyan-duyan aziz milletimiz ne kadar iltifat etse değer. Büyük haber ustalığına şapka çıkardıktan sonra, Sevgili Diler'in 2011 yılı yazısını okuyalım:
TARİH: 4 Ekim 2009 PAZAR
İslam dünyasının yükselen yıldızı...
İslam Konferansı Örgütü, küresel siyasette giderek ağırlık kazanıyor. Bu örgütün başında Prof. Ekmeleddin İhsanoğlu var. İhsanoğlu, İKÖ'yü Müslümanlık, Hıristiyanlık, Musevilik arasındaki çatışma ortamının yumuşatılmasında çok etkili bir misyona götürüyor... İhsanoğlu, Washington'da ABD Dışişleri Bakanı Clinton'la bir araya geldi. İhsanoğlu, ABD Dışişleri Bakanı'yla görüşme yapan ilk İKÖ lideri...
TARİH: 1 Şubat 2011
MANŞET: Değişim şart.
İKÖ Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu, Mısır'daki ayaklanmayı değerlendirdi: "Hiçbir Ortadoğu ülkesi, bir önceki durumu devam ettirme lüksüne sahip değil." Bu haberleri birinci sayfasına taşıyan gazetenin Ekmeleddin Bey'e ilgisi sadece bu kadar da değil. (Not: Hürriyet Gazetesi. B. Erandaç) Bir büyük gazete sahibi ve yanına aldığı bir isim, en büyük patronun isteği doğrultusunda Cidde'ye gidip Ekmeleddin Bey'le görüşmüşler. "Sizi önümüzdeki dönem Çankaya'da görmek isteriz" teklifinde bulunmuşlar. Ekmeleddin Bey de bu öneriye sıcak bakmış. (Not: Gazete patronu Aydın Doğan. Büyük patron:Boğaz'daki yalısında oturuyor. B. Erandaç) Ekmeleddin Bey, 1974'te DOKTORASINI tamamladı. Sonra birden bir el kendisini, EXETER Üniversitesi'ne çekti. Artık İngiltere'deydi. Profesör oldu.
Mısır'dan Pakistan'a, Ürdün'den MALEZYA'ya kadar birçok ülkeden MADALYA aldı. Kendisine inanılmaz değer veren yerler içinde ne hikmetse İngiliz ağırlığı öteden beri hissedilirdi. Bu üniversiteye yolu düşenlerden bazıları gibi onun da hayatı değişmişti.
Çünkü KRALİÇE'NİN eksilmeyen desteği ile kurulan EXETER, seçerek öğrenci alırdı. Okulun en önemli özelliği ise Ortadoğu'ydu.
Kraliçe ile istediği zaman görüşebilen ender insanlardan biri olan Ekmeleddin İhsanoğlu, bu okulu bitirmiş ve daha sonra burada ders verme şerefine erişmişti.
Buckingham'ın gözetiminde olan okulun bilinmeyen en önemli özelliği ise CHATNAM HOUSE (Royal Institute of International Affairs) olarak bilinen yapı ile içli dışlı olmasıydı. İngilizlerin 100 yıldır dış politikasını belirleyen ve arkasında ROTHSCHILD'lerin olduğu oluşum, GÜVENDİĞİ İSİMLERİ burada ağırlar ve fikirlerine değer verirdi.

SONUÇ: Kraliçenin adamları Ortadoğu'yu şekillendirmiş, Osmanlı'yı yıkmış, İsrail'i kurmuş ve Körfez'de küçük küçük devletler oluşturmuştu.
Türkler'i dininden, tarihinden, akrabalıklarından ve enerjiden uzak tutmak için elinden geleni yapmışlardı.
Kadere bakın.... Büyük Kraliçe, En Büyük Türk Patron, Büyük Gazete Patronu, Avrupa'nın CHP'nin başına getirdiği Kemal Kılıçdaroğlu, Devlet Bahçeli, Fethullah Gülen, Çankaya'ya ortak aday buldular. Halk adamı Tayyip Erdoğan'a karşı savaşacaklar.
Aziz milletimiz, küresel koalisyona inşallah en güzel cevabı 10 Ağustos'ta verecektir.
Gelecek yüzyılın devrimine imza atarken, halka rağmen hiçbir güçün Büyük Türkiye'yi kuramayacağını Yeni Dünya haritasına altın harflerle yazacaktır.