Arşivlediler

Başbakan Tayyip Erdoğan, Hatay ve Ankara'da halka hitap etti: Paralel yapı, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü de dinledi. Zamanı geldiğinde hepsini servis edecekler. Bunların terör örgütünden hiçbir farkı yok

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2014 Güncelleme 23 Mart 2014, 00:51
Arşivlediler

İÇİNDEKİLER

Başbakan Tayyip Erdoğan, dün Hatay ve Ankara'da konuştu. 47. şehir ve 57. mitinginde çok sert açıklamalar yapan Erdoğan, paralel örgütün yaptıklarını anlattı:

Hataylı Bayezid-i Bestami hazretleri 'Bir kimse havada uçacak kadar keramet gösterse dahi ona aldanmayın. Asıl onun, Allah'ın emir ve yasaklarını nasıl koruduğuna dikkat edin' buyuruyor.

DUBLAJCI SAHTEKARLAR

En yakın arkadaşının bu Pensilvanya'daki zat hakkında söylediklerini dinlediniz değil mi? 'Yanına gittiğimizde bizimle ilgili şeyler konuşuyordu. Çok enteresan, bunu keramet zannediyorduk. Meğer telefonlarımızı dinliyormuş' diyor. İnsanların özel hayatlarını dinleyenlerden alim, arif olur mu? İnsanların mahrem görüşmelerini dinleyenden, yatak odalarına kadar girenden, oraları izleyenden alim olmaz.
Bu adamlar Cumhurbaşkanı'nı da dinliyor. Şu anda Cumhurbaşkanı ile ilgili açıklama yapmıyorlar. Niye, 'şimdi Başbakan ile uğraşıyoruz, bir de onunla niye uğraşalım' diye düşünüyorlar. Ama şu anda verileri depolamışlar. Vakti, saati gelirse onu da açıklayacaklar. Benim abdestimden şüphem yok ki namazımdan şüphem olsun. Bunlar montajcı, dublajcı, sahtekar, bunlar haşhaşi, çete çete, örgüt. Bunların terör ögütünden hiçbir farkı yok.
Bunların aslında CHP'lilerin MHP'lilerin de mahremi izlediler, kaydettiler, yayınladılar. O CHP, o MHP şimdi çıkmışlar Pensilvanya'nın dizinin dibinde, kuyruğunda siyaset yapıyorlar
CHP milletvekilleri bu Pensilvanya için çok ağır hakaretler ettiler. Ama şimdi kol kola ittifak halindeler. Ben aslında CHP içindeki bu milletvekillerini merak ediyorum. Hiç sesleri çıkmıyor, hiç konuşmuyorlar. MHP, okyanus ötesine verip veriştiriyordu. O da dut yemiş bülbüle döndü.
Bu örgüt, paralarımızı aldılar, bizi böyle söğüşlediler. 'Himmet, zekat, sadaka' dediler, koyunlarımızı, kurbanlarımızı aldılar. Bunlara bundan sonra 'artık yeter' deyin. Artık olimpiyat molimpiyat hak getire. Bizden bunlara su yok. Bunlara dersi böyle vermek lazım. Nasıl olsa bunlar ananasçı. Ananaslar bunlara bir yerden geliyor.

O PASAPORTU NASIL ALDIN

Nasıl hocaysa, bir ceketi varmış. Ceketin cebine CHP de MHP de, şirketler, rafineriler, milyarca dolar sığıyor. Bu nasıl ceket? Bu nasıl bir hoca efendilik. Sen hocalığını yap, bırak da tüccarlığı başkaları yapsın. Ondan sonra dürüst, samimi ol.
Yine çıktı, 'O uzun, çok hainlik yaptı' diyor. Ben bu milletime ihanet içinde olmadım, hamdolsun, sadece hizmetinde bulundum. Ama sen dürüstsen, eğer samimiysen, suçun yoksa 1999'da kaçıp Pensilvanya'ya gittin? Emekli diye yutturdular, yalan istifayla ayrıldı ve paralel yapı, ona da yeşil pasaport uydurdu, çünkü ilkokul mezunu, pasaport alamaz.
Sordular, verilen cevap, inzivaya çekilmiş. İnzivaya çekilecek yerlerimiz yok mu? Hatay, Konya, Erzurum, İstanbul'da inzivaya çekilseydin, Ankara'da Hacıbayram-ı Veli gibi orada inzivaya çekilseydin. Bunlar da yetmiyorsa Mekke, Medine'de çekilseydin.
Keramet yok: Ah kardeşlerim ah. Hep böyle aldattılar, gençlerimizi. Yavrularımızın beynini yıkattılar.
Kılıçdaroğlu, 5 senedir CHP'nin başında. Üç seçim geçirdik, şimdi dördüncüye giriyoruz. Hep kaybetti, Şimdi 4. seçime gidiyoruz, yine bunda da nal toplayacak nal... Bahçeli, 15 yıldır partinin başındasın. Birinci parti olmazsan çekilmeye var mısın? Çekil de MHP de senden kurtulsun. Çünkü millet size icazet vermiyor. Milletin icazet vermediği kişilerden siyasetçi olmaz.

HEDEF 1.5 MiLYON

Başbakan Erdoğan'ın, bugün saat 15.00'da İstanbul Yenikapı'da olacağı açıklandı. Miting öncesinde yüzlerce işçi, sahne hazırlıklarını tamamladı. Kazılçeşme Meydanı'nın yaklaşık 3 katı büyüklüğündeki alanda, bugüne kadar yapılan en yüksek katılımlı mitingin yapılacağı belirtildi. Başbakan Erdoğan'ın Kocaeli mitinginden sonra saat 15.00'da gelmesi planlanan miting alanında dün son hazırlıklar tamamlandı. Miting alanında dev bir sahne kuruldu. Alana, Atatürk ve Başbakan Erdoğan'ın dev posterlerinin yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile tüm ilçe adaylarının afişleri vinçlerle asıldı.