Canlı bomba!

Erkeksen haddini bil!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Kasım 2013 Güncelleme 29 Kasım 2013, 00:00
Canlı bomba!

İÇİNDEKİLER

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a saldırısına tepkiler dün de devam etti. Genç'in hadsiz saldırısına başta kendi partisi olmak üzere hem siyasilerden hem de kadınlardan tepki geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tunceli Milletvekili Kamer Genç'i "Hanımefendinin konuşmasına müdahale doğru değil" sözleriyle eleştirdi. Kılıçdaroğlu, Genç hakkında disiplin süreci işletilip işletilmeyeceği sorusuna "Grup bilir" karşılığını verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ise Genç'i "Canlı bomba" olarak niteledi. Yıldız, "Hareket tarzı açısından Kamer Genç artık bir canlı bomba haline gelmiştir. Yalnızca bedava viski içmek adına bu tür şeyler çok pahalı hareketler. CHP bir fon oluştursun. Her akşam bu arkadaşın isteği kadar bedava içki versinler" dedi.

'ALLAH AKIL VERSİN'
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker "Çok saygısızca bir çıkış yaptı, bu davranışı şiddetle kınıyorum" yorumunu yaptı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da Genç'in çok saygısızca bir davranışta bulunduğunu söyledi. Arınç, "Allah ona akıl versin, izan versin, biraz utanma duygusu versin" diye konuştu.

ERKEKSEN HADDİNİ BİL!
CHP'li Kamer Genç'in, Emine Erdoğan'a yönelik saygısız hareketi dün sokaklara da yansıdı. Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere kadınlar sokaklara çıkarak Genç'i protesto etti. Pankartlarla Genç'e tepki gösteren kadınlar "Kamer Genç sadece Emine Hanıma değil bize de saygısızlık etti. Genç gibi birinin Meclis'te bulunması bizim için son derece üzüntü vericidir" diye konuştu.

* CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, yaptığı açıklamada kendini savundu, özür dilemek yerine "Mağdur benim" dedi. Genç, "Yine olsa yine aynı tepkiyi gösteririm. Emine Hanım değil benim eşim de olsa müdahale ederdim. Burada bir hakaret yok" diye konuştu!