Hainler kaybedecek

Başbakan Erdoğan, 'Her zamankinden daha fazla birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Hiç kimsenin şüphesi olmasın kazanan biz olacağız, kazanan millet olacak, kazanan Türkiye olacak' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2011 Güncelleme 21 Ekim 2011, 02:16
Hainler kaybedecek

İÇİNDEKİLER

Başbakan Erdoğan, Ankara'da gündeme dair açıklamalarda bulundu:

* Önümüzdeki hassas süreçte çok daha dikkatli olmalıyız. Medya yöneticilerine teşekkür ettim. Şehidinin başında ağlayan anne görüntülerini tekrar tekrar yayınlamak, terör örgütünden başka hiç kimseyi sevindirmez.

* Artık aydınlar, yazarlar sesini yükseltsin. Sivil toplum örgütleri bu kanlı piyasa karşısında sesini yükseltsin. Kürt anneleri sesini yükseltsin. Susmak onaylamaktır. Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır

* BDP'ye oy verenlere sesleniyorum. Nasıl kanlı bir oyun oynandığını, istismar siyaseti yapıldığını görün.

* Hiç kimsenin şüphesi olmasın, kazanan biz olacağız, millet olacak, kazanan Türkiye olacak. Türkiye düşmanları, millet düşmanları bugüne kadar nasıl kaybettiyse bundan sonra da kaybedecek. Mücadeleye destekleyen herkese milletim adına teşekkür ediyorum.

* Sınır ötesi harekat, netice almanın bir adıdır. Silahlı Kuvvetlerimiz son derece kararlı bir şekilde gerek havadan gerek karadan bu operasyonu sürdürmektedir.

* CHP Genel Başkanı yaşanan olayda hükümeti sorumlu tutmak gibi bir kolaycılığa girmiştir. Ve terörü yüreklendirecek hükümet istifa davetinde bulunmuştur. Bu en açık ifade ile fırsatçılıktır.