Farklı Ülkücü

MHP'yi sarsan 'farklı ülkücülük'ün ardından, bu kez Özgür Milli Ülkü Hareketi 'konuştu': Eğer ihraçlar olursa görülmemiş direniş başlar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2011 Güncelleme 20 Haziran 2011, 02:20
Farklı Ülkücü

İÇİNDEKİLER

Seçim öncesinde, MHP'nin üst düzey yetkililerine ilişkin görüntüleri yayınlayarak partide istifa rüzgarına yol açan "farklı ülkücülük" internet sitesinin ardından, bu kez de "Özgür Milli Ülkü Hareketi" adlı site çarpıcı açıklamalarla sahneye çıktı. Genel Başkan Devlet Bahçeli'yi hedef alan sitede, "Koray Aydın, Mansur Yavaş ve Ümit Özdağ'ın MHP'den ihraç edileceğine ilişkin istihbarat alındığı" belirtilerek, şu tehditte bulunuldu: "Bunun uygulanması halinde, Bozkurtlarla birlikte Genel Merkez'in önünde tarihin görmediği bir direnişin içerisinde yer alacağız."

'HESAPTAN KURTULAMAYACAK'
"MHP Genel Merkezi'ne bağlı" olarak adlandırılan "bazı yazarlara" da seslenilen sitede, şu iddialara yer verildi: "Bahçeli ve ekibinin başarısız olduğunu söyleyen insanlara 'Kasetçi operasyonu içinde yer alıyorsunuz' şeklinde telkinlerde bulunuyorlar. Onları teşkilatımız tanıyor. Herkes bilsin ki Bahçeli ve ekibinin partimiz MHP'yi 1997'den bu yana getirdiği konum ve yaptıkları operasyonların yanında, kaset operasyonu hiç kalır. Ülkücü hareketin engeli olan Bahçeli ve zevatı hesap vermekten kurtulamayacaktır."

BAHÇELİ: ACIMADAN İHRAÇ EDİN
Dün MYK'yı toplayarak yeni yönetimi belirleyen MHP lideri Devlet Bahçeli'nin ise MYK üyeleri ve il başkanlarına seslenirken, sert konuştuğu öğrenildi. Bahçeli'nin partinin yeni yönetimine, "Seçim sürecinde hareketimize ihanet eden varsa acımadan ihraç edin" talimatı verdiği belirtiliyor.

MUHALİFE MEYDAN OKUDU
MHP lideri Bahçeli'nin, kapalı toplantıda "olağanüstü kongre" yi dillendirmeye başlayan muhalefete rest çektiği öğrenildi. Tuğrul Türkeş'i yönetime alarak muhalefete mesaj gönderen Bahçeli, "Kongre süreci normal seyrinde gidecek, herkes böyle bilsin. 2012 Kasım ayına kadar vaktimiz var. Aday olacak varsa demokratik yollardan olabilir. Ama bu partiyi CHP'leştirmem" dedi.